У Золочівському районі представники київської компанії “Нові Продукти” мають намір збудувати завод із виготовлення напоїв. У будівництво хочуть інвестувати – 15-20 млн доларів.

Про це сьогодні йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького з інвесторами.

Як зазначили представники компанії, на сьогодні проводять геолого-розвідувальні роботи для визначення потенційного місця розташування виробництва.

«На підприємстві ми хочемо працевлаштувати близько 400 осіб. Станом на сьогодні у нас є виробництво у Жашкові на Черкащині, де люди отримують 16-20 тисяч зарплати. Замкнута виробнича система на підприємстві забезпечує економію водного ресурсу і виключає негативний вплив на довкілля”, - наголосив співвласник компанії Геннадій Невесенко.

Під час зустрічі інвестори звернулись до очільника області з проханням посприяти у будівництві під’їзних шляхів до підприємства та з приєднанням до електромереж. У відповідь Максим Козицький запевнив їх у підтримці.

“Ми вітаємо всі бізнес-пропозиції щодо екологічного виробництва, які сприятимуть розвитку наших громад. Будемо допомагати  вирішити питання дозвільного характеру”, - підкреслив Максим Козицький.

Зазначимо, сьогодні компанія "Нові Продукти" експортує свою продукцію у 19 країн світу, серед яких Китай, Італія, Німеччина, Чехія, Угорщина, Ізраїль, Білорусь, Молдова, Азербайджан, Грузія, Вірменія та інші. Штат співробітників підприємства складає понад 1 500 осіб.