воровка, домушница, иностранкаІноземка підбирала ключі аби потрапити в чужу квартиру і в цей момент була затримана патрульними. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Цієї ночі патрульних викликали на вулицю Мікльоша, де, зі слів заявника, вештається підозріла особа.

Інспектори 2 батальйону прибули на місце і виявили у під’їзді жінку, яка намагалася проникнути в квартиру. Вона підбирала ключі до вхідного замка. Побачивши патрульних, почала втікати.

При поверхневій перевірці у неї виявили квитки на літак, паспорт громадянки однієї із країн Балтії та зв’язку ключів. 42-трічна іноземка плуталася у поясненнях. Подзвонивши у квартиру, двері відчинила власниця житла і сказала, що не знає цієї жінки та написала заяву про спробу проникнення до її помешкання. Справу передали слідчим.


Иностранка подбирала ключи чтобы попасть в чужую квартиру и в этот момент была задержана патрульными. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Этой ночью патрульных вызвали на улицу Микльоша, где, по словам заявителя, шатается подозрительная личность.

Инспекторы 2-го батальона прибыли на место и обнаружили в подъезде женщину, которая пыталась проникнуть в квартиру. Она подбирала ключи к входному замку. Увидев патрульных, начала убегать.

При поверхностной проверке у нее обнаружили билеты на самолет, паспорт гражданки одной из стран Балтии и связку ключей. 42-летняя иностранка путалась в объяснениях. Позвонив в квартиру, дверь открыла хозяйка жилья и сказала, что не знает этой женщины и написала заявление о попытке проникновения в ее дом. Дело передали следователям.