мусор, вывоз, тариф, ТуркаРішенням 63-ї сесії Турківської міської ради 7-го скликання від 28.03.2019 року №1940 затверджено нові тарифи на послуги  з вивезення ТПВ та викачки рідких нечистот. Про це повідомляє "Бойківська правда"

Турківська міська рада затвердила тариф на послуги з вивезення 1 м.куб. твердих побутових відходів від населення (приватний сектор, комунальні будинки) по м.Турка в сумі 106,05 грн.

  • Тариф на послугу з викачки 1м.куб. рідких нечистот по м.Турка від населення (приватний сектор, комунальні будинки) затверджено в сумі 237,00 грн.
  • Тариф на послугу з викачки 1м.куб. рідких нечистот по м.Турка від бюджетних та небюджетних організацій, приватних підприємств, СПД та інших становить 463,58грн.

Одночасно затверджено Норми утворення побутових відходів для м. Турка та Договір про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів.


Решением 63-й сессии Турковского городского совета 7-го созыва от 28.03.2019 года №1940 утверждены новые тарифы на услуги по вывозу ТБО и выкачки жидких нечистот. Об этом сообщает "Бойковская правда". 

Турковский городской совет утвердил тариф на услуги по вывозу 1 куб. твердых бытовых отходов от населения (частный сектор, коммунальные дома) по Турка в сумме 106,05 грн.

  • Тариф на услугу по выкачки 1м.куб. жидких нечистот по г. Турка от населения (частный сектор, коммунальные дома) утвержден в сумме 237,00 грн.
  • Тариф на услугу по выкачки 1м.куб. жидких нечистот по г. Турка от бюджетных и небюджетных организаций, частных предприятий, СПД и других составляет 463,58грн.

Одновременно утверждены Нормы образования бытовых отходов для г. Турка и Договор о предоставлении услуг по вывозу твердых бытовых отходов.