подросток, грабеж, полицияУ Львові на спробі грабежу затримано 14-річного підлітка, його матір у той час була неподалік. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

В ніч на 1 квітня піший патруль Франківського району отримав виклик, що на прилеглій від них вулиці Симоненка, щойно стався грабіж. Інспектори швидко прибули на місце і затримали особу, на яку вказала потерпіла.

19-річна дівчина розповіла, що, прямуючи додому, на неї зі спини накинулася невідома особа, намагалася душити і зірвати сумку. Дівчина змогла відбити напад зловмисника і одразу викликала поліцію. Затриманим виявився 14-річний підліток, якого інспектори затримували і раніше за аналогічний випадок. Тоді він повідомив, що його намовили старші хлопці до такого вчинку. Матір хлопця була неподалік від місця інциденту. Сім‘я не благополучна.

Заявницю разом з хлопцем та його мамою доставили у відділ поліції та передали слідчим.


Во Львове на попытке грабежа задержан 14-летнего подростка, его мать в єто время находилась неподалеку. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

В ночь на 1 апреля пеший патруль Франковского района получил вызов, что на соседней улице Симоненко только произошел грабеж. Инспекторы быстро прибыли на место и задержали человека, на которого указала потерпевшая.

19-летняя девушка рассказала, что корда она шла домой, на нее со спины набросился неизвестный, пытался душить и сорвать сумку. Девушка смогла отбить нападение злоумышленника и сразу вызвала полицию. Задержанным оказался 14-летний подросток, которого инспекторы задерживали и раньше за аналогичный случай. Тогда он сообщил, что его подговорили старшие ребята к такому поступку. Мать парня была неподалеку от места инцидента. Семья неблагополучная.

Заявительницу вместе с парнем и его мамой доставили в отдел полиции и передали следователям.