аутизм, акция, флешмобУ понеділок, 3 квітня, у Львові відбудуться громадські заходи у підтримку людей з аутизмом. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

О 13:30 від Львівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтерната Марії Покрови І-ІІІ ступенів (вул. Личаківська, 35) розпочнеться громадська хода.

О 14:00 у сквері навпроти Львівської облдержадміністрації (вул. Винниченка, 18) відбудеться флешмоб “Рука підтримки людям з аутизмом” за участю дітей з розладами спектру аутизму, запуск повітряних кульок, виступи танцювальних гуртів, боді-арт, виступ мімів.

Основна мета акції – донести інформацію до громадськості про розлади спектру аутизму, що аутизм - це не вирок, це всього лише діагноз, своєчасне визначення якого в більшості випадків допомагає вчасно розпочати процеси реабілітації і адаптації.


В понедельник, 3 апреля, во Львове состоятся общественные мероприятия в поддержку людей с аутизмом. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

В 13:30 от Львовской специальной общеобразовательной школы-интерната Марии Покровы I-III ступеней (ул. Лычаковская, 35) начнется шествие.

В 14:00 в сквере напротив Львовской облгосадминистрации (ул. Винниченко, 18) состоится флешмоб "Рука поддержки людям с аутизмом" с участием детей с расстройствами спектра аутизма, запуск воздушных шаров, выступления танцевальных групп, боди-арт, выступление мимов.

Основная цель акции - донести информацию до общественности о расстройствах спектра аутизма, что аутизм - это не приговор, это всего лишь диагноз, своевременное определение которого в большинстве случаев помогает вовремя начать процессы реабилитации и адаптации.