пожарУ Львові на вулиці Костя Левицького вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

2 березня  о 8:50 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Костя Левицького, 74. Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі трьохповерхового житлового будинку. На момент виникнення пожежі у квартирі спав власник, 1982 року народження. Чоловік відчув їдкий запах диму й негайно вибіг із квартири. Займання спричинило у квартирі щільне задимлення, через це вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання. Власника помешкання із підозрою на отруєння продуктами горіння передали медикам для подальшого огляду.

Пожежу локалізували о 09:03 та ліквідували о 09:06 у складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м, 1 вікно та пошкоджено стіни на площі 30 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили  8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події та причина виникнення займання встановлюються.


Во Львове на улице Костя Левицкого пожарные ликвидировали пожар в квартире. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

2 марта в 8:50 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Костя Левицкого, 74. Пожар возник в квартире на первом этаже трехэтажного жилого дома. На момент возникновения пожара в квартире спал владелец, 1982 года рождения. Мужчина почувствовал едкий запах дыма и немедленно выбежал из квартиры. Возгорание привело в квартире к плотному задымлению, поэтому пожарные работали в аппаратах защиты органов дыхания. Владельца помещения с подозрением на отравление продуктами горения передали медикам для дальнейшего осмотра.

Пожар локализован в 09:03 и ликвидирован в 09:06 в составе звена газодымозащитной службы. В результате пожара огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 15 кв.м, 1 окно и повреждены стены на площади 30 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 8 спасателей и 2 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия и причина возникновения пожара устанавливаются.