завод, Великие Мосты, "Клінгспор" Підприємство "Клінгспор" переміщує із Франції на Львівщину частину виробництва. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка оглянув виробничі потужності ТОВ “Клінгспор” - підприємства з 100% іноземними інвестиціями німецької компанії KLINGSPOR AG у м. Великі Мости Сокальського району.

ТОВ “Клінгспор” є провідним виробником абразивних матеріалів з представництвом в більш ніж 39 країнах. Продукція компанії багато років використовується в металообробній, деревообробній промисловості, будівництві та інших галузях, та завдяки своїй високій якості користується попитом як на європейському, так і на українському ринках. Компанія працює на світовому ринку понад 125 років, а в Україні цього року планує відсвяткувати свою 10 річницю. Лише за останні чотири роки діяльності на Львівщині підприємство інвестувало в завод понад 7 мільйонів євро.

На сьогодні компанією збудовані виробничі, складські та адміністративні приміщення загальною площею 6,7 тис.м.кв. (м. Великі Мости, Сокальський район), та працевлаштовано понад 200 людей. І вже в цьому році планується переміщення частини виробничих потужностей з Франції в Україну.


Предприятие "Клингспор" перемещает из Франции во Львовскую часть производства. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Председатель Львовской ОГА Олег Синютка осмотрел производственные мощности ООО "Клингспор" - предприятия со 100% иностранными инвестициями немецкой компании KLINGSPOR AG в г. Великие Мосты Сокальского района.

ООО "Клингспор" является ведущим производителем абразивных материалов с представительством в более чем 39 странах. Продукция компании много лет используется в металлообрабатывающей, деревообрабатывающей промышленности, строительстве и других отраслях, и благодаря своему высокому качеству пользуется спросом как на европейском, так и на украинском рынках. Компания работает на мировом рынке более 125 лет, а в Украине в этом году планирует отпраздновать свою 10-ю годовщину. Только за последние четыре года деятельности на Львовщине предприятие инвестировало в завод более 7 млн евро.

На сегодня компанией построены производственные, складские и административные помещения общей площадью 6,7 тыс.м.кв. (г. Великие Мосты., Сокальский район) и трудоустроено более 200 человек. И уже в этом году планируется перемещение части производственных мощностей из Франции в Украину.