велосипед, станция, велопрокатДо літа кількість станцій велопрокату у Львові планують збільшити з 7 до 24 з метою сполучення усіх районів міста з центром. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні у місті діє 7 станцій велопрокату. До літа цю кількість планують збільшити до 24. Як зазначив співзасновник компанії "Nextbike Україна" Остап Буденкевич, до початку червня їх встановлять біля торгово-розважального комплексу King Cross Leopolis, ТЦ "Шувар", ТЦ "Форум Львів", біля автовокзалу на Стрийській, біля Податкової, на площі Петрушевича, вулицях Довженка, Науковій, Володимира Великого – Стрийській, можливо - біля Українського католицького університету.


К лету количество станций велопроката во Львове планируют увеличить с 7 до 24, чтобы соединить все районы города с центром. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня в городе действует 7 станций велопроката. К лету это количество планируется увеличить до 24. Как отметил соучредитель компании "Nextbike Украины" Остап Буденкевич, к началу июня их установят возле торгово-развлекательного комплекса King Cross Leopolis, ТЦ "Шувар", ТЦ "Форум Львов", возле автовокзала на Стрыйской, у налоговой, на площади Петрушевича, улицах Довженко, Научной, Владимира Великого - Стрыйской, возможно - у Украинского католического университета.