поликлиника, рак шейки матки, обследованиеВ консультативній поліклініці Львівської обласної клінічної лікарні встановили нове обладнання для виявлення рака шийки матки. Про це повідомляє прес-служба Департамента охрони здоров'я Львівської ОДА. 

В рамках проекту "Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області", в консультативній поліклініці ЛОКЛ стало можливим проводити обстеження шийки матки кольпоскопом експертного класу із фіксацією зображення в електронному форматі. Це дає можливість розглядати зображення консілярно з лікарями-онкогінекологами.

Крім того, завдяки придбаній коштом проекту оргтехніці та підключенню швидкісного інтернету за кошти ЛОКЛ, з серпня 2017 року всі пацієнтки, які звертаються за консультацією до гінеколога, вносяться в загальний реєстр жіночого населення Львівської області.

В консультативній поліклініці пацієнткам, які потребують додаткового огляду з приводу захворювань шийки матки, є можливість забору матеріалу для проведення обстеження методом рідинної цитології, який проводиться у ЛДОРЛДЦ безкоштовно.

Завдяки програмі Doctor Eleks, встановленої в рамках Проекту, результати обстежень пацієнтка може за бажанням отримати на свою електронну пошту.


В консультативной поликлинике Львовской областной клинической больницы установили новое оборудование для выявления рака шейки матки. Об этом сообщает пресс-служба Департамента охрони здоровья Львовской ОГА. 

В рамках проекта "Онкопревенция и внедрение эффективных противоопухолевых технологий в Львовской области", в консультативной поликлинике ЛОКБ стало возможным проводить обследование шейки матки кольпоскопом экспертного класса с фиксацией изображения в электронном формате. Это дает возможность рассматривать изображениея консилярно с врачами-онкогинекологами.

Кроме того, благодаря приобретенной за счет проекта оргтехнике и подключению скоростного интернета за счет ЛОКБ, с августа 2017-го все пациентки, которые обращаются за консультацией к гинекологу, вносятся в общий реестр женского населения Львовской области.

В консультативной поликлинике пациенткам, которые нуждаются в дополнительном осмотре по поводу заболеваний шейки матки, есть возможность забора материала для проведения обследования методом жидкостной цитологии, который проводится в ЛГОРЛДЦ бесплатно.

Благодаря программе Doctor Eleks, установленной в рамках проекта, результаты обследований пациентка может по желанию получить на свою электронную почту.