Анестезия, подросток, кома, смерть У Червоноградській лікарні після анестезії підліток впав в кому і помер.

На Львівщині 16-річному хлопцю діагностували запалення апендициту. Йому повинні були зробити звичайну операцію.

Але на операційному столі у хлопця двічі зупинялося серце, а потім настала клінічна смерть. За життя хлопця місцеві медики боролися три дні, а потім відвезли реанімобілем до Львова.

"Він до нас надійшов в дуже важкому стані, можна навіть сказати - в агональному стані. Через важке ураження головного мозку нам не вдалося врятувати життя хлопця", - розповів завідувач реанімаційним відділенням лікарні ОХМАТДИТ у Львові Андрій Альбокрінов.

Батьки переконані, що в смерті сина винні червоноградські медики. У міській лікарні Червонограда переконують, що це нещасний випадок, який в їх практиці стався вперше.

Відкрито кримінальне провадження за неналежне виконання медиками своїх професійних обов'язків, ведеться слідство, - повідомляє zik.


В Червоноградской больнице после анестезии подросток впал в кому и умер.

На Львовщине 16-летнему парню диагностировали воспаление аппендицита. Ему должны были сделать обычную операцию.

Но на операционном столе у парня дважды останавливалось сердце, а потом наступила клиническая смерть. За жизнь парня местные медики боролись три дня, а потом отвезли реанимобилем во Львов.

"Он к нам поступил в очень тяжелом состоянии, можно даже сказать - в агональном состоянии. Из-за тяжелого поражения головного мозга нам не удалось спасти жизнь парня", - рассказал заведующий реанимационным отделением больницы ОХМАТДЕТ во Львове Андрей Альбокринов.

Родители убеждены, что в смерти сына виноваты червоноградские медики. В городской больнице Червонограда убеждают, что это несчастный случай, который в их практике произошел впервые.

Открыто уголовное производство за ненадлежащее исполнение медиками своих профессиональных обязанностей, ведется следствие, - сообщает zik.