телефон, маршрутка, кражаУ Львові оперативники викрили зловмисника, причетного до крадіжки телефона у жінки під час проїду у маршрутці. Раніше судимому 43-річному львів’янину загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції 30 жовтня звернулася 21-річна мешканка Пустомитівського району, яка повідомила, що під час проїзду в маршрутному таксі у Львові з кишені її куртки викрали мобільний телефон "Ксіомі Редмі".

Оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 43-річний львів’янин,  викрадений телефон у нього вилучено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачаю позбавлення волі терміном до трьох років. Проводиться досудове розслідування.


Во Львове оперативники разоблачили злоумышленника, причастного к краже телефона у женщины во время проеда в маршрутке. Ранее судимому 43-летнему львовянину грозит до трех лет лишения свободы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Галицкий отдел полиции 30 октября обратилась 21-летняя жительница Пустомытовского района, которая сообщила, что во время проезда в маршрутном такси во Львове из кармана ее куртки похитили мобильный телефон "Ксиоми Редми".

Оперативники управления уголовного розыска полиции Львовщины установили, что к совершению преступления причастен ранее судимый 43-летний львовянин, похищенный телефон у него изъят.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.185 (кража) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает лишение свободы сроком до трех лет. Проводится досудебное расследование.