вор, подстанция, кражаРаніше судимий за крадіжки "на очах" патрульних проник у приміщення підстанції. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Близько 3-ї години ночі екіпаж патрульної поліції помітив, як на вулиці Приміській біля ринку невідома особа з чорним наплічником, в рукавичках, зламавши замок, заходить у приміщення підстанції.

Патрульні підбігли до приміщення і наказали чоловікові вийти на вулицю. Під час поверхневої перевірки у нього виявили саморобний металевий предмет, схожий на відмичку, плоскогубці, викрутку, ліхтарик.

31-річний львів’янин не зміг пояснити своїх намірів. Поліцейські з’ясували, що чоловік раніше судимий за крадіжку з проникненням. На місце події викликали слідчих Залізничного відділу поліції, і до їх приїзду патрульні забезпечували охорону місця події.


Ранее судимый за кражи "на глазах" патрульных проник в помещение подстанции. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Около 3 часов ночи экипаж патрульной полиции заметил, как на улице Пригородной возле рынка неизвестный с черным рюкзаком, в перчатках, взломав замок, заходит в помещение подстанции.

Патрульные подбежали к помещению и приказали мужчине выйти на улицу. Во время поверхностной проверки у него обнаружили самодельный металлический предмет, похожий на отмычку, плоскогубцы, отвертку, фонарик.

31-летний львовянин не смог объяснить своих намерений. Полицейские выяснили, что мужчина ранее судим за кражу с проникновением. На место происшествия вызвали следователей Железнодорожного отдела полиции, и до их приезда патрульные обеспечивали охрану места происшествия.