площадка, проектУ Рясному хочуть створити інклюзивний дитячий майданчик. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

Ряснянців просять підтримати голосами малий проект №117 цьогорічного Громадського бюджету – "Дитячо-інклюзивний простір у Рясному". Його пропонують встановити на вул. Шевченка, 322-346. Автор проекту – громадський активіст Юрій Добуш.

"Необхідність створити таку зону відпочинку обумовлена відсутністю аналогічного майданчика, на якому були б зібрані спортивні тренажери та ігрові елементи для діток з особливими потребами. Проект, який пропоную для участі у Громадському бюджеті, передбачає встановлення на майданчику звичайного та інклюзивного обладнання для спільного і зручного відпочинку дітей із різними можливостями", - розповідає автор проекту.

Нагадаємо, що голосування за проекти Громадського бюджету-2019 розпочалось 1 листопада і триватиме два тижні. Голосувати можуть мешканці з реєстрацією місця проживання у Львові.


В Рясном хотят создать инклюзивный детскую площадку. Об этом сообщает информационный портал депутатов Львовского городского совета. 

Ряснянцев просят поддержать голосами малый проект №117 нынешнего Общественного бюджета - "Детско-инклюзивное пространство в Рясном". Его предлагают установить на ул. Шевченко, 322-346. Автор проекта - общественный активист Юрий Добуш.

"Необходимость создать такую ​​зону отдыха обусловлена ​​отсутствием аналогичного площадки, на которой были бы собраны спортивные тренажеры и игровые элементы для детей с особыми потребностями. Проект, предлагаемый для участия в Общественном бюджете, предусматривает установление на площадке обычного и инклюзивного оборудования для общего и удобного отдыха детей с разными возможностями", - рассказывает автор проекта.

Напомним, что голосование за проекты Общественного бюджета-2019 началось 1 ноября и продлится две недели. Голосовать могут жители с регистрацией места жительства во Львове.