шахта "Лесная", погиб, электрикНа шахті "Лісова" у Сокальському районі внаслідок зсуву плити комбайна загинув 42-річний електрик. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

30 жовтня о 13:20 у с. Сілець Сокальського району на шахті “Лісова” ДП “Львіввугілля” під час проведення ремонту електрообладнання шахтного комбайна в ремонтній зоні (на поверхні), внаслідок зсуву плити комбайна був важко травмований електрик, 1975 року народження, житель с. Сілець Сокальського району. Потерпілий з важкими травмами голови був доставлений до Червоноградської МЛ, де помер від отриманих травм. Проживав в с. Сілець Сокальського району разом з мамою та виховував дитину 2008 року народження.


На шахте "Лесная"в Сокальском районе в результате сдвига плиты комбайна погиб 42-летний электрик. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

30 октября в 13:20 в с. Силец Сокальского района на шахте "Лесная" ГП "Львовуголь" во время проведения ремонта электрооборудования шахтного комбайна в ремонтной зоне (на поверхности), в результате сдвига плиты комбайна был тяжело травмирован электрик, 1975 года рождения, житель с. Силец Сокальского района. Пострадавший с тяжелыми травмами головы был доставлен в Червоноградскую городскую больницу, где скончался от полученных травм. Проживал в с. Силец Сокальского района вместе с мамой и воспитывал ребенка 2008 года рождения.