Патрульні Львова успішно пройшли контраварійне водіння в рамках курсу, який організувала Консультативна місія Європейського союзу EUAM Ukraine та Автоакадемія водійської майстерності. Про це повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції Львова.

Сьогодні, 48 львівських патрульних отримали сертифікати про успішне закінчення курсів контраварійного водіння. Всі без виключення учасники курсу пройшли його до кінця. Курс був розділений на три етапи: перший етап теоретичний, де патрульні протягом 6 годин ознайомлювалися зі всіма нюансами водіння. Другий етап – "водіння з коментарями", на якому професійні водії показували правильну техніку водіння та коментували кожен свій рух. Та третій етап – практичні заняття, на якому патрульні застосовували набуті знання на практиці.

Організований курс Консультативною місією Європейського союзу EUAM Ukraine та Автоакадемії водійської майстерності. Загалом навчання пройшли 48 патрульних Львова, які вже діляться здобутими навичками з колегами. Такі навчання вже відбулися в Києві та Харкові. Тепер, в планах підготовка на базі Управлінь патрульної поліції тренерів, які будуть працювати з офіцерами на постійній основі.

"Так як значну частину часу інспектори проводять за кермом, такі курси є надзвичайно важливими. Патрульні зможуть швидше та безпечніше реагувати на виклики", - наголосив координатор регіонального представництва Консультативної місії Європейського союзу, Матс Люнгвальд.

 

Евросоюз

Ця публікація була підготовлена в рамках проекту "Просування реформ в регіони" за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ІА "Status Quo" і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу.


Патрульные Львова успешно прошли контраварийное вождение в рамках курса, который организовала Консультативный миссия Европейского союза EUAM Ukraine и Автоакадемия водительского мастерства. Об этом сообщает пресс-служба Управления патрульной полиции Львова.

Сегодня, 48 львовских патрульных получили сертификаты об успешном окончании курсов контраварийного вождения. Все без исключения участники курса прошли его до конца. Курс был разделен на три этапа: первый этап теоретический, где патрульные в течение 6 часов знакомились со всеми нюансами вождения. Второй этап - "вождение с комментариями", на котором профессиональные водители показывали правильную технику вождения и комментировали каждое свое движение. И третий этап - практические занятия, на котором патрульные применяли полученные знания на практике.

Организован курс Консультативной миссией Европейского союза EUAM Ukraine и Автоакадемией водительского мастерства. В целом, обучение прошли 48 патрульных Львова, которые уже делятся полученными навыками с коллегами. Такие учения уже состоялись в Киеве и Харькове. Теперь, в планах подготовка на базе Управлений патрульной полиции тренеров, которые будут с офицерами на постоянной основе.

"Так как большую часть времени инспекторы проводят за рулем, такие курсы очень важны. Патрульные смогут быстрее и безопаснее реагировать на вызовы", - подчеркнул координатор регионального представительства Консультативной миссии Европейского союза Матс Люнгвальд.

 

Евросоюз

Эта публикация была подготовлена в рамках проекта "Продвижение реформ в регионы" при содействии Европейского Союза. (http://ec.europa.eu/europeaid). Содержание этой публикации является исключительной ответственностью ИА "Status Quo" и никоим образом не отражает точку зрения Европейского Союза.