гиревой спорт, Актобе, Казахстан, спортсменыСпортсмени зі Львівщини стали призерами чемпіонату світу з гирьового спорту.

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської обладміністрації.

В місті Актобе (Казахстан) завершився чемпіонат світу з гирьового спорту. Четверо представників Львівщини у складі національної збірної команди України вибороли у змананнях призові місця.

Так, львів’яни Михайло Домінюк і Тарас Панчук здобули срібло у командній естафеті, Володимир Андрейчук посів ІІІ місце в поштовху за довгим циклом, а Андрій Лагуш із Дрогобицького району виборов на чемпіонаті ІІІ місце серед дорослих та ІІІ місце серед юніорів.


Спортсмены из Львовщины стали призерами чемпионата мира по гиревому спорту.

Об этом сообщили в управлении физической культуры и спорта Львовской обладминистрации.

В городе Актобе (Казахстан) завершился чемпионат мира по гиревому спорту. Четверо представителей Львовщины в составе национальной сборной команды Украины завоевали призовые места.

Так, львовяне Михаил Доминюк и Тарас Панчук получили серебро в командной эстафете, Владимир Андрейчук занял III место в толчке по длинному циклу, а Андрей Лагуш из Дрогобычского района завоевал на чемпионате III место среди взрослых и III место среди юниоров.