освещение, улицы, въездыУ Львові продовжують реконструкцію освітлення при в’їздах у місто, цього року планується освітити ще дві ділянки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зазначається, що у 2019 році облаштували освітлення на вулицях при в’їзді у місто, зокрема, на вул. Шевченка, вул. Кульпарківській, вул. Стрийській, вул. Городоцькій і вул. Личаківській.

Також до кінця року планують освітити в’їзди у місто на вул. Липинського і Богдана Хмельницького. Про це на апаратній нараді повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

"Цього року ми освітили в’їзди у місто. Так, ми встановили нові світильники, LED-лампи та оцинковані стовпи. Тепер освітлення виглядає зовсім по-іншому. Ми вже виконали освітлення вулиць Шевченка, Кульпарківська, Стрийська, Городоцька та Личаківська. Наразі усе освітлення там відповідає нормам", — зазначила Ірина Маруняк.

У свою чергу, мер міста Андрій Садовий дав доручення відповідним службам напрацювати концепцію щодо вуличного освітлення в місті, а також запропонувати зміни в бюджеті для виконання необхідних робіт.

Нагадаємо, у 2019 році передбачено в бюджеті розвитку 20,6 млн. грн. на реконструкцію зовнішнього освітлення, у тому числі освітлення на в’їздах в місто — 18,6 млн. грн.

81b8bf9cb9eef5572a6f106c2a9b7f62.md.jpg 9d0864f922b84475e6557ced998130c3.md.jpg


Во Львове продолжают реконструкцию освещения при въездах в город, в этом году планируется осветить еще два участка. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Отмечается, что в 2019 году обустроили освещение на улицах при въезде в город, в частности, на ул. Шевченко, ул. Кульпарковской, ул. Стрыйской, ул. Городоцкой и ул. Лычаковской.

Также до конца года планируют осветить въезды в город на ул. Липинского и Богдана Хмельницкого. Об этом на аппаратном совещании сообщила заместитель городского головы по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Ирина Маруняк.

"В этом году мы осветили въезды в город. Да, мы установили новые светильники, LED-лампы и оцинкованные столбы. Теперь освещение выглядит совсем по-другому. Мы уже выполнили освещение улиц Шевченко, Кульпарковская, Стрыйская, Городоцкая и Лычаковская. Сейчас все освещение там соответствует нормам", - отметила Ирина Маруняк.

В свою очередь, мэр города Андрей Садовый дал поручение соответствующим службам разработать концепцию по уличному освещению в городе, а также предложить изменения в бюджете для выполнения необходимых работ.

Напомним, в 2019 году предусмотрено в бюджете развития 20,6 млн грн. на реконструкцию внешнего освещения, в том числе освещение на въездах в город – 18,6 млн грн.