Привокзальный рынок, рыба, мясоНа Привокзальному ринку у Львові рибу и м'ясо продають із порушеннями. Про це повідомляє "032. Ua". 

Після масового отруєння людей рибою у Львівській міськраді вирішили перевірити усі львівські ринки на дотримання умов реалізації харчових продуктів. Рішення про те, що слід провести рейдові перевірки на ринках прийняли на позачерговому засіданні міської комісії ТЕБ і НС. На цій ж комісії також було вирішено посилити контроль за дотриманням вимог стосовно продажу продуктів харчування на львівських ринках.

Кореспондент 032 вирішив не чекати, коли відбудуться рейдові перевірки міськради. і вранці поїхав на Привокзальний ринок, щоб подивитись, як там продають м'ясну та рибну продукцію, після масового отруєння. Побачене шокувало. М’ясні продукти лежать просто на прилавку, а не у холодильниках, а продавці руками, без рукавичок, беруть і розрізають їх.

Окрім цього біля самого ринку діє стихійна торгівля, де продають м'ясні продукти просто з підлоги.


На Привокзальном рынке во Львове рыбу и мясо продают с нарушениями. Об этом сообщает "032. Ua". 

После массового отравления людей рыбой во Львовском горсовете решили проверить все львовские рынки на соблюдение условий реализации пищевых продуктов. Решение о том, что следует провести рейдовые проверки на рынках приняли на внеочередном заседании городской комиссии ТЭБ и ЧС. На этой же комиссии также было решено усилить контроль за соблюдением требований по продаже продуктов питания на львовских рынках.

Корреспондент 032 решил не ждать, когда пройдут рейдовые проверки горсовета. и утром поехал на Привокзальный рынок, чтобы посмотреть, как там продают мясную и рыбную продукцию, после массового отравления. Увиденное шокировало. Мясные продукты лежат просто на прилавке, а не в холодильниках, а продавцы руками, без перчаток, берут и разрезают их.

Кроме этого у самого рынке действует стихийная торговля, где продают мясные продукты прямо с пола.