аэропорт, бразилец, экстрадицияУ аеропорту Львова затримали бразильця, який розшукувався бельгійськими правоохоронцями за організацію торгівлі людьми. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

21 червня, під час прикордонного контролю у міжнародному аеропорту "Львів" працівники Львівського прикордонного загону, в порядку ст.ст.208, 582 КПК України, затримали 47-річного громадянина Федеративної Республіки Бразилія, який перебував у розшуку за участь у злочинному угрупуванні та організацію торгівлі людьми.

Під час розгляду слідчим суддею Залізничного районного суду м. Львова клопотання Львівської місцевої прокуратури №2 про застосування до вказаної особи арешту, він заявив про згоду на його видачу (екстрадицію) у спрощеному порядку. Тож слідчий суддя задовольнив вказану заяву та застосував до іноземця екстрадиційний арешт.


В аэропорту Львова задержали бразильца, который разыскивался бельгийскими правоохранителями за торговлю людьми. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

21 июня, во время пограничного контроля в международном аэропорту "Львов", работники Львовского пограничного отряда, в порядке ст.ст.208, 582 УПК Украины, задержали 47-летнего гражданина Федеративной Республики Бразилия, который находился в розыске за участие в преступной группировке и торговле людьми.

При рассмотрении следственным судьей Железнодорожного районного суда г. Львова ходатайства Львовской местной прокуратуры №2 о применении к указанному лицу ареста, он заявил о согласии на его выдачу (экстрадицию) в упрощенном порядке. Поэтому следственный судья удовлетворил указанное заявление и применил к иностранцу экстрадиционный арест.