З 1 червня до 15 жовтня триватиме подання кандидатів на звання Почесних Амбасадорів Львова на 2021-2023 роки, адже відповідне звання надається на 2 роки.
Завантажити фото

Номінуватись на звання Почесного Амбасадора Львова можуть самі кандидати  або їх висувають заклади вищої освіти, громадські організації, органи місцевого самоврядування, суб’єкти туристичної діяльності та інші юридичні або фізичні особи.

Цього року можна не лише подавати заявки на участь у Програмі, а також рекомендувати потенційних кандидатів на звання Почесного Амбасадора Львова. Залишити рекомендацію кандидати можна за цим посиланням: https://cutt.ly/NvOdtLB

Спеціальна комісія обиратиме Почесних Амбасадорів Львова на основі основних критеріїв:

активне членство в професійних асоціаціях;
залучення та проведення у Львові міжнародних, національних конференц-заходів;
організація конференц-подій у Львові протягом останніх 5-ти років;
особисті, професійні якості та досягнення;
зв'язок зі Львовом, його промоція у професійних колах.

Офіційне нагородження відбудеться на Галі Почесних Амбасадорів 25 листопада.

Ключовими завданнями Амбасадорів є активна діяльність у промоції наукового, ділового, культурного та туристичного потенціалу міста, а також ініціювання нових міжнародних, національних конгресів та конференцій у Львові.

Для того, щоб взяти участь, потрібно ознайомитися з критеріями, діяльністю Програми та заповнити заявку за посиланням: https://ambassadors.lviv.ua/zayavka-kandydata/

Довідка

Протягом 6 років дії Програми було обрано 54 Почесних Амбасадорів Львова. Більшість з них працює в науковій, освітній, культурній, медичній, бізнесовій галузі, є членами або очолюють міжнародні, національні організації, федерації, асоціації.

Спільно з Львівським конференц-бюро Амбасадори організували міжнародні конференції, залучили до Львова світових експертів для наукових, бізнесових подій, представили Львів на профільних міжнародних виставках, на офіційних прийомах, приватних зустрічах. Географія Амбасадорів налічує 7 країн, серед яких США, Велика Британія, Німеччина, Литва, Польща, Бельгія, Україна.

Переглянути перелік Почесних Амбасадорів попередніх років можна тут.

https://ambassadors.lviv.ua/ambassadors/