аэропорт, авиарейс, ВенецияАвіакомпанія ERNEST з 14 червня відновлю рейс Венеція – Львів. Про це повідомляє Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Д. Галицького. 

Відновлений напрямок буде виконуватися тричі на тиждень – у понеділок, середу та п’ятницю. Польоти починаються з 14 червня та триватимуть впродовж літнього сезону до кінця жовтня.

Таким чином, з п’яти напрямків, що виконувалися з/до аеропорту Львів у 2018 році, залишилось чотири. Скасовано лише рейс у Мілану (Мальпенса), який фактично дублювався з Мілан (Бергамо) та, за словами керівництва авіакомпанії, тестувався на те, де буде кращий пасажиропотік.

Слід відзначити, що впродовж 2018 року ERNEST AIRLINES здійснив перевезення більше, ніж 100 000 пасажирів між Львовом та містами Італії та став однією з авіакомпаній, що найбільш активно розвивала співпрацю з львівським летовищем.

Нагадаємо, партнерство ERNEST AIRLINES з МА "Львів" ім. Данила Галицького розпочалося 20 жовтня 2017 року. Тоді авіакомпанія відкрила рейс у Мілан (Бергамо). Вже через півтора місяці, у грудні, було запроваджено ще два напрямки – у Венецію та Неаполь, а з 22 червня ERNEST розширив географію польотів у Мілан (Мальпенса) та Рим (Ф’юмічіно).

Рейси до Венеції та Мілану (Мальпенса) було скасовано 21 січня 2019 року, коли фактично закінчився сезон відпусток та новорічно-різдвяних свят. Зараз, коли знову починається теплий період, ERNEST AIRLINES відновлює рейс у Венецію, який вже став близьким і рідним для пасажирів аеропорту Львів.

Також авіакомпанія заявила про те, що працює над усуненням основної проблеми, яка супроводжувала її впродовж минулого року, а саме - обмежений парк повітряних суден, що призводило до частих затримок виконання та скасування рейсів. У кінці минулого року авіакомпанія отримала свій перший A320CEO від Airbus. Це третій Airbus з 20 літаків A320, які поповнять флот ERNEST AIRLINES до 2025 року. Наступного року італійська лоукост-компанія планує отримати ще п’ять новими A320, і ще чотири – повинні надійти у 2020 році.Також ERNEST AIRLINES буде першою італійською авіакомпанією, яка отримає A320NEO, що стане частиною флоту в лютому 2020 року.

Довідка. Ernest Airlines є першою італійською лоукост авіакомпанією. Розпочала виконувати рейси у 2017 році. Офіс перевізника розташований у Мілані. На літній сезон 2019 р. авіакомпанія планує здійснювати 23 міжнародні рейси з 9 італійських аеропортів.

Фото: Юра Танчин


Авиакомпания ERNEST с 14 июня восстановлю рейс Венеция - Львов. Об этом сообщает Международный аэропорт "Львов" им. Д. Галицкого. 

Восстановленное направление будет выполняться три раза в неделю - в понедельник, среду и пятницу. Полеты начинаются с 14 июня и продлятся в течение летнего сезона до конца октября.

Таким образом, из пяти направлений, которые выполнялись из / до аэропорта Львов в 2018 году, осталось четыре. Отменен только рейс в Милан (Мальпенса), который фактически дублировался Милан (Бергамо) и, по словам руководства авиакомпании, тестировался на то, где будет лучше пассажиропоток.

Следует отметить, что в течение 2018 ERNEST AIRLINES осуществил перевозку более чем 100 000 пассажиров между Львовом и городами Италии и стал одной из авиакомпаний, которая наиболее активно развивала сотрудничество с львовским аэропортом.

Напомним, партнерство ERNEST AIRLINES с МА "Львов" им. Данила Галицкого началось 20 октября 2017. Тогда авиакомпания открыла рейс в Милан (Бергамо). Уже через полтора месяца, в декабре, были введены еще два направления - в Венецию и Неаполь, а с 22 июня ERNEST расширил географию полетов в Милан (Мальпенса) и Рим (Фьюмичино).

Рейсы в Венецию и Милан (Мальпенса) были отменены 21 января 2019, когда фактически закончился сезон отпусков и новогодних и рождественских праздников. Сейчас, когда снова начинается теплый период, ERNEST AIRLINES восстанавливает рейс в Венецию, который уже стал близким и родным для пассажиров аэропорта Львов.

Также авиакомпания заявила о том, что работает над устранением основной проблемы, которая сопровождала ее в течение прошлого года, а именно - ограниченный парк воздушных судов, что приводило к частым задержкам выполнения и отмены рейсов. В конце прошлого года авиакомпания получила свой первый A320CEO от Airbus. Это третий Airbus из 20 самолетов A320, которые пополнят флот ERNEST AIRLINES до 2025 года. В следующем году итальянская лоукост-компания планирует получить еще пять новых A320, и еще четыре - должны поступить в 2020 роци. Также ERNEST AIRLINES будет первой итальянской авиакомпанией, которая получит A320NEO, который станет частью флота в феврале 2020 года.

Справка. Ernest Airlines является первой итальянской лоукост авиакомпанией. Начала выполнять рейсы в 2017 году. Офис перевозчика расположен в Милане. На летний сезон 2019 авиакомпания планирует осуществлять 23 международных рейса с 9 итальянских аэропортов.