водитель, пьяный, свидетель, штрафПатрульна поліція Львівської області склала адмінпротокол на водія, якого залучили у якості свідка та який виявився у стані алкогольного сп'яніння. Окрім того, патрульні зупинили цієї ночі ще 6 п'яних водіїв. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні вночі патрульні 2-го батальйону отримали інформацію в оперативний чат від активістів громадської організації Pitbull, що на вулиці Коломийській водій автомобіля Mitsubishi, ймовірно, перебуває в стані сп’яніння.

Екіпаж направився туди та виявив вказаний транспортний засіб. Водій порушував правила дорожнього руху, а саме: не вмикав світлові покажчики повороту. Йому надали вимогу зупинитися, проте чоловік її проігнорував та почав втікати. Водій повернув на вулицю, яка завела його в глухий кут. Перевірка на приладі Drager показала, що він перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. Результат перевірки – 2.81 проміле, це найвищий показник за цілий місяць.

Крім цього, під час пошуку свідків, які повинні бути присутні під час перевірки водія на стан сп’яніння, патрульні зупинили автомобіль KIA. Виявилося, що водій даного транспортного засобу також керував напідпитку. І на нього, і на водія Mitsubishi склали протоколи за кермування в стані алкогольного сп’яніння. Також на водія, який втікав, склали протокол за невиконання вимог про зупинку та винесли постанову за порушення ПДР.

Інший екіпаж 2-го батальйону, який патрулював на вулиці Пасічній, став очевидцем, як водій автомобіля ВАЗ здійснив зіткнення з автомобілем Volvo та почав втікати з місця події. Його наздогнали, зупинили та виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат перевірки 2.21 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму. На чоловіка склали протокол за статтею 130 КУпАП – керування в стані алкогольного сп’яніння, протокол за вчинене ДТП та втечу з місця ДТП. Матеріали справи передадуть в суд.

Загалом за ніч 2-й батальйон патрульної поліції виявив та зупинив 7 водіїв, які керували автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

4d7d8f4eef9c8104fb4a65793969baa5.md.jpg cfbdb94bae66f982c081e466d070a099.md.jpg 1c821eab4846ebab767b4d3f95c5bad8.md.jpg


Патрульная полиция Львовской области составила админпротокол на водителя, которого привлекли в качестве свидетеля и который оказался в состоянии алкогольного опьянения. Кроме того, патрульные остановили ночью еще 6 пьяных водителей. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня ночью патрульные 2-го батальона получили информацию в оперативный чат от активистов общественной организации Pitbull, что на улице Коломыйской водитель автомобиля Mitsubishi, вероятно, находится в состоянии опьянения.

Экипаж направился туда и обнаружил указанное транспортное средство. Водитель нарушал правила дорожного движения, а именно: не включал световые указатели поворота. Ему просигналили остановиться, однако мужчина проигнорировал и начал убегать. Водитель повернул на улицу, которая завела его в тупик. Проверка на приборе Drager показала, что он находился в состоянии сильного алкогольного опьянения. Результат проверки - 2.81 промилле, это самый высокий показатель за месяц.

Кроме этого, при поиске свидетелей, которые должны присутствовать при проверке водителя на состояние опьянения, патрульные остановили автомобиль KIA. Оказалось, что водитель данного транспортного средства также управлял навеселе. И на него, и на водителя Mitsubishi составили протоколы за управление в состоянии алкогольного опьянения. Также на водителя, который бежал, составили протокол за невыполнение требований об остановке и вынесли постановление за нарушение ПДД.

Другой экипаж 2-го батальона, который патрулировал на улице Пасечной, стал очевидцем, как водитель автомобиля ВАЗ столкнулся с автомобилем Volvo и начал убегать с места происшествия. Его догнали, остановили и обнаружили признаки алкогольного опьянения. Результат проверки 2.21 промилле, что в 11 раз превышает допустимую норму. На мужчину составили протокол по статье 130 КУоАП - управление в состоянии алкогольного опьянения, протокол за совершенное ДТП и побег с места ДТП. Материалы дела переданы в суд.

Всего за ночь 2-й батальон патрульной полиции обнаружил и остановил 7 водителей, управлявших автомобилем в состоянии алкогольного опьянения.