пожар, бабушка, смертьПоліцейські встановлюють обставини загибелі 86-річної бабусі в Стрию. Її тіло виявили після локалізації пожежі у квартирі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Стрийський відділ поліції сьогодні, 1 березня, близько дев’ятої ранку надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир на вулиці Яна Матейка. Після її локалізації на місці події працювала слідчо-оперативна група. У помешканні було виявлено тіло 86-річної власниці квартири.

Зараз поліцейські встановлюють обставини події та причину займання, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Полицейские устанавливают обстоятельства гибели 86-летней бабушки в Стрые. Ее тело обнаружили после локализации пожара в квартире. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Стрыйский отдел полиции сегодня, 1 марта, около девяти утра поступило сообщение о пожаре в одной из квартир на улице Яна Матейко. После ее локализации на месте происшествия работала следственно-оперативная группа. В доме было обнаружено тело 86-летней хозяйки квартиры.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия и причину возгорания, решается вопрос об открытии уголовного производства.