площадь, Дворцовая, движение, транспорт, схемаВід сьогодні буде обмежено рух транспорту на пл. Двірцевій. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури міськради, від сьогодні, 1 березня, до 22.00 4 квітня 2019 року буде обмежено рух транспортних засобів на пл. Двірцевій.

У зв’язку із початком робіт з реконструкції пл. Двірцевої, від сьогодні, 1 березня, до 22.00 4 квітня 2019 року буде обмежено рух транспортних засобів на площі.

Об’їзд дороги відбуватиметься відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, реконструкція пл. Двірцевої відбуватиметься поетапно. Від сьогодні закривають першу частину площі, з 1 квітня — Автостанцію і, приблизно, з 15 травня трамваї перестануть курсувати до вокзалу, а будуть розвертатися на вул. Городоцькій біля депо.


С сегодняшнего дня будет ограничено движение транспорта на пл. Дворцовой. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета, с сегодняшнего дня, 1 марта, в 22.00 4 апреля 2019 будет ограничено движение транспортных средств на пл. Дворцовой.

В связи с началом работ по реконструкции пл. Дворцовой, с сегодняшнего дня, 1 марта, до 22.00  4 апреля 2019 будет ограничено движение транспортных средств на площади.

Объезд дороги будет происходить в соответствии с разработанной временной схемой организации дорожного движения.

Напомним, реконструкция пл. Дворцовой происходить поэтапно. С сегодняшнего дня закрывают первую часть площади, с 1 апреля - Автостанцию ​​и, примерно, с 15 мая трамваи перестанут курсировать до вокзала, а будут разворачиваться на ул. Городоцкой возле депо.