автобус, №19, №2А, графикЛК АТП № 1 збільшує випуск автобусів на маршруті № 19 та продовжує роботу маршруту № 2А у вечірній час. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

ЛК АТП № 1 збільшує кількість автобусів у вихідні дні на маршруті № 19, що курсує з вул. Щурата на Сихів, та продовжує роботу у вечірній час маршруту № 2А, який сполучає АС "Західну" та Університет.

Як повідомив директор ЛК АТП № 1 Орест Хамула, у вихідні дні випуск автобусів на маршруті № 19 зросте на три машини. Так у вихідні на маршруті курсуватимуть 8 автобусів. У робочі дні на маршруті працюють 12 автобусів.

Крім того, АТП № 1 продовжило роботу маршруту № 2А у вечірній час — останній автобус тепер відправляється від АС "Західної" о 22.10. Останній рейс від Університету також відправляється о 22.10.


ЛК АТП № 1 увеличивает выпуск автобусов на маршруте № 19 и продолжает работу маршрута № 2А в вечернее время. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

ЛК АТП № 1 увеличивает количество автобусов в выходные дни на маршруте № 19, курсирующий с ул. Щурата на Сыхов, и продолжает работу в вечернее время маршрута № 2А, который соединяет АС "Западную" и Университет.

Как сообщил директор ЛК АТП № 1 Орест Хамула, в выходные дни выпуск автобусов на маршруте № 19 вырастет на три машины. Так в выходные на маршруте будут курсировать 8 автобусов. В рабочие дни на маршруте работают 12 автобусов.

Кроме того, АТП № 1 продолжило работу маршрута № 2А в вечернее время - последний автобус теперь отправляется от АС "Западной" в 22.10. Последний рейс от Университета также отправляется в 22.10.