убийство, бабушка, судУ Львові судитимуть чоловіка, якого обвинувачують у вбивстві бабусі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом органів прокуратури області завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно львів’янина, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Інцидент стався у листопаді минулого року в квартирі на вулиці Б.Хмельницького у Львові, де спільно проживали зловмисник та потерпіла. Встановлено, що 27-річнний онук, під час раптово виниклого конфлікту із бабусею, завдав їй численних ударів кулаками по тілу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень 77-річна жінка померла.

За клопотанням сторони обвинувачення, на етапі досудового розслідування, суд обрав підозрюваному найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Кримінальне провадження розглядатиме Шевченківський районний суд міста Львова. За вчинене фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі.


Во Львове будут судить мужчину, обвиняемого в убийстве бабушки. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуальным руководством органов прокуратуры области завершено досудебное расследование и направлен в суд обвинительный акт в отношении львовянина, который обвиняется в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.115 УК Украины (умышленное убийство).

Инцидент произошел в ноябре прошлого года в квартире на улице Б.Хмельницкого во Львове, где совместно проживали злоумышленник и пострадавшая. Установлено, что 27-ричнний внук, во время внезапно возникшего конфликта с бабушкой, нанес ей многочисленные удары кулаками по телу и голове. От полученных телесных повреждений 77-летняя женщина умерла.

По ходатайству стороны обвинения, на этапе досудебного расследования, суд избрал подозреваемому суровую меру пресечения - содержание под стражей.

Уголовное производство будет рассматривать Шевченковский районный суд Львова. За совершенное фигуранту грозит до 15 лет лишения свободы.