карманник, маршруткаУ Львові правоохоронці викрили зловмисника, причетного до кишенькової крадіжки. Під час проїзду у маршрутному таксі у пасажирки з кишені куртки було викрадено мобільний телефон. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Залізничний відділ поліції 28 лютого з заявою про крадіжку звернулась 61-річна львів’янка. Жінка повідомила, що близько 18.00 під час проїзду у маршрутному таксі з кишені куртки у неї було викрадено мобільний телефон вартістю 2400 гривень.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 50-річний мешканець Львова. Речовий доказ поліцейські у нього вилучили. Наразі зловмисника перевіряють на причетність до скоєння інших правопорушень, вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України.


Во Львове правоохранители разоблачили злоумышленника, причастного к карманной краже. Во время проезда в маршрутном такси у пассажирки из кармана куртки был похищен мобильный телефон. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Железнодорожный отдел полиции 28 февраля с заявлением о краже обратилась 61-летняя львовянка. Женщина сообщила, что около 18.00 во время проезда в маршрутном такси из кармана куртки у нее было похищен мобильный телефон стоимостью 2400 гривен.

Как установили правоохранители, к совершению преступления причастен 50-летний житель Львова. Вещественное доказательство полицейские у него изъяли. Сейчас злоумышленник проверяют на причастность к совершению других правонарушений, решается вопрос правовой квалификации преступления согласно нормам Уголовного кодекса Украины.