квартплата, тарифВід сьогоднішнього дня вступають в дії нові тарифи. Так 9 лютого виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив нові тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. Про це повідомляє "Варта 1".

Як зазначається у проекті рішення, нові тарифи вступають у дію з сьогоднішнього дня, 1 березня 2018 року.

"У старому тарифі передбачена мінімальна зарплата 3200. У зв’язку із прийняттям закону "Про державний бюджет України" передбачено зарплати 3723 гривень. Тому у цьому пункті пропонуємо зміни", – зазначила під час засідання виконкому керівник міського департаменту ЖКГ Ірина Маруняк.

Тарифи зростуть в середньому на 12-13%, проте є будинки, де тариф збільшиться на 1%, а є, де на 27%.

В повному обсязі з запропонованими коригуваннями тарифів у кожному з районів міста можна ознайомитися на сайті міськради.


С сегодняшнего дня вступают в действие новые тарифы. Так 9 февраля исполнительный комитет Львовского городского совета утвердил новые тарифы на услуги по содержанию домов и придомовых территорий. Об этом сообщает "Варта 1".

Как отмечается в проекте решения, новые тарифы вступают в силу с сегодняшнего дня, 1 марта 2018 года.

"В старом тарифе предусмотрена минимальная зарплата 3200. В связи с принятием закона "О государственном бюджете Украины" предусмотрена зарплата 3723 гривен. Поэтому в этом пункте предлагаем изменения", - отметила во время заседания исполкома руководитель городского департамента ЖКХ Ирина Маруняк.

Тарифы вырастут в среднем на 12-13%, однако есть дома, где тариф увеличится на 1%, а есть, где на 27%.

В полном объеме с предложенными корректировками тарифов в каждом из районов города можно ознакомиться на сайте горсовета.