суд, ДТП, женщина, пешеход, штрафЛьвівський суд оштрафував збиту автомобілем жінку за порушення правил дорожнього руху. Жінка переходила трисмугову трасу поза пішохідним переходом і потрапила під автомобіль. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Шевченківський райсуд Львова оштрафував жінку, яка постраждала внаслідок ДТП на трасі Київ-Чоп неподалік Дублян. За перехід дороги у невстановленому місці жінку зобов'язали сплатити 692 грн. (340 грн. штрафу та 352 грн. судового збору).

В оприлюдненій 1 лютого постанові суду вказано, що ДТП сталася 3 вересня 2017 року близько 21:00. Тоді жінка переходила дорогу, яка має три смуги, за межами пішохідного переходу.

Правоохоронці не повідомляли про цю ДТП, однак відомо, що за цим фактом відкривали кримінальне провадження, яке закрили майже через три місяці з часу аварії. Через місяць після закриття кримінального провадження правоохоронці склали на жінку протокол про адмінпорушення.

У судових матеріалах не вказано, які травми отримала сама постраждала внаслідок наїзду автомобіля. На судове засідання вона не прийшла, та попри це суд вирішив, що є достатньо доказів її вини.

У підсумку жінку оштрафували за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.


Львовский суд оштрафовал сбитую автомобилем женщину за нарушение правил дорожного движения. Женщина переходила трехполосную трассу вне пешеходного перехода и попала под автомобиль. Об этом сообщает ZAXID.NET.

Шевченковский райсуд Львова оштрафовал женщину, которая пострадала в результате ДТП на трассе Киев-Чоп недалеко от Дублян. За переход дороги в неустановленном месте женщину обязали заплатить 692 грн. (340 грн. штрафа и 352 грн. судебного сбора).

В обнародованном 1 февраля постановлении суда указано, что ДТП произошло 3 сентября 2017 года около 21:00. Тогда женщина переходила дорогу, которая имеет три полосы, вне пешеходного перехода.

Правоохранители не сообщали об этом ДТП, однако известно, что по данному факту открывали уголовное производство, которое закрыли почти через три месяца с момента аварии. Через месяц после закрытия уголовного производства правоохранители составили на женщину протокол об админнарушении.

В судебных материалах не указано, какие травмы получила сама пострадавшая в результате наезда автомобиля. На судебное заседание она не пришла, но несмотря на это суд решил, что есть достаточно доказательств ее вины.

В итоге женщину оштрафовали за нарушение правил дорожного движения, повлекшее повреждение транспортных средств.