Стебник, "Полиминерал", рудник

Ситуацією, що склалась на "Полімінералі", візьмуть під контроль німецькі фахівці. Про це 27 лютого повідомив директор "СГХП "Полімінерал" Володимир Коваль на засіданні районної комісії з питань ТЕБ та НС, яка відбулась в Дрогобицькій  райраді, інформує прес-служба Трускавецької міської ради. 

За його словами, у березні очікується приїзд фахівців  німецької фірми K-UTEC AG, які обіцяють надати рекомендації стосовно концепції комплексної екологічної рівноваги об'єктів "СГХП "Полімінерал", зокрема консервації рудника та шахтного поля.

Також на нараді було підняте питання необхідності встановлення автоматичних шлагбаумів на автодорозі Дрогобич-Трускавець.

У підсумку члени комісії сформували лист-звернення до екологічної комісії облради, з проханням провести роботи з розчистки русла р. Вишниця з метою збільшити його пропускної здатності та попередження потрапляння річкової води в карст.

Станом на сьогодні керівництво "Полімінералу" проводить постійне візуальне обстеження дороги.


Ситуацию на "Полиминерале" возьмут под контроль немецкие специалисты. Об этом 27 февраля сообщил директор "СГХП "Полиминерал" Владимир Коваль на заседании районной комиссии по вопросам ТЭБ и ЧС, которая состоялась в Дрогобычской райсовете, сообщает пресс-служба Трускавецкого городского совета. 

По его словам, в марте ожидается приезд специалистов немецкой фирмы K-UTEC AG, которые обещают предоставить рекомендации относительно концепции комплексной экологического равновесия объектов "СГХП "Полиминерал", в частности консервации рудника и шахтного поля.

Также на совещании был поднят вопрос о необходимости установки автоматических шлагбаумов на автодороге Дрогобыч-Трускавец.

В итоге члены комиссии сформировали письмо-обращение к экологической комиссии облсовета с просьбой провести работы по расчистке русла р. Вишница с целью увеличить его пропускную способность и предотвратить попадание речной воды в карст.

На сегодня руководство "Полиминерала" проводит постоянное визуальное обследование дороги.