подростки, школьница, ограбилиДві 16-річні львів’янки відібрали у неї мобільний телефон вартістю понад 3 000 гривень. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції України у Львівській області.

Із заявою в Галицький відділ поліції 27 лютого звернулася 37-річна львів’янка. Вона повідомила, що її 15-річну доньку пограбували на вулиці біля торгового центру “Форум”.

“Дві 16-річні львів’янки спочатку вимагали гроші у потерпілої. Коли дізналися, що у неї є тільки кошти на проїзд у громадському транспорті, вдарили дівчинку в живіт та вирвали з рук мобільний телефон вартістю понад три тисячі  гривень”, - повідомив заступник начальника Галицького відділу поліції  Євген Штокало.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


Две 16-летние львовянки отобрали у нее мобильный телефон стоимостью более 3000 гривен. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции Украины во Львовской области.

С заявлением в Галицкий отдел полиции 27 февраля обратилась 37-летняя львовянка. Она сообщила, что ее 15-летнюю дочь ограбили на улице возле торгового центра "Форум".

"Две 16-летние львовянки сначала вымогали деньги у потерпевшей. Когда узнали, что у нее есть только средства на проезд в общественном транспорте, ударили девочку в живот и вырвали из рук мобильный телефон стоимостью более три тысячи гривен ", - сообщил заместитель начальника Галицкого отдела полиции Евгений Штокало.

По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.186 Уголовного кодекса Украины (грабеж). Статьей предусмотрено наказание в виде лишения свободы на срок от четырех до шести лет.