Львов, парк, строительствоПідготовку до будівництва розпочнуть вже в квітні цього року. Найперше вздовж київської траси збудують приміщення для малих підприємств, де зможуть працевлаштувати до 50 осіб.

Sigma Park Yarychiv розмістять на 25 га землі, на яких розташується кілька великих іноземних підприємств, а також десятки дрібних.

"Тут запланований один з найбільших логістичних парків в Західній Україні. Його загальна площа становить 30 тис. кв.м. Передбачено будівництво очисних споруд та підстанції на 10 мВт потужності, що забезпечить не тільки діяльність індустріального парку, але і частково населений пункт", – розповів співзасновник Sigma Park Yarychiv Роман Процак.

Також інвестори обіцяють, що зі Львова до індустріального парку буде курсувати безкоштовний шатл-бас.

В скарбницю сільської ради надходитимуть додаткові кошти, а це приблизно 40-50 млн грн. щороку, повідомляє zaxid.net.


Подготовку к строительству начнут уже в апреле этого года. Сперва вдоль киевской трассы построят помещения для малых предприятий, где смогут трудоустроить до 50 человек.

Sigma Park Yarychiv разместят на 25 га земли, на которых расположится несколько крупных иностранных предприятий, а также десятки мелких.

"Здесь запланирован один из крупнейших логистических парков в Западной Украине. Его общая площадь составляет 30 тыс. кв.м Предусмотрено строительство очистных сооружений и подстанции на 10 мВт мощности, которая сможет обеспечить не только деятельность индустриального парка, но и частично  населенній пункт", - рассказал соучредитель Sigma Park Yarychiv Роман Процак.

Также инвесторы обещают, что из Львова в индустриальный парк будет курсировать бесплатный шатл-бас.

В казну сельсовета поступят дополнительные средства, а это 40-50 млн грн ежегодно, сообщает zaxid.net.