отравление газом, два трупаПравоохоронці встановлюють обставини загибелі двох мешканців Городоцького району. Про це повідомило Головне управління Нацполіції у Львівській області. За попередніми даними, 18-річна жінка та 21-річний чоловік померли внаслідок отруєння газом.

Сьогодні, 1 лютого, на оперативний номер 102 надійшла інформація про те, що в одному з сіл Городоцького району у житловому будинку виявлено двох місцевих мешканців без ознак життя. Напередодні чоловік та жінка прийшли в гості до своїх знайомих і залишились там ночувати. Вранці господарі будинку знайшли їх мертвими у кімнаті, де вони спали.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють обставини загибелі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України. 


Правоохранители устанавливают обстоятельства гибели двух жителей Городоцкого района. Об этом сообщило Главное управление Нацполиции во Львовской области. По предварительным данным 18-летняя женщина и 21-летний мужчина погибли в результате отравления газом.

Сегодня, 1 февраля, на оперативный номер 102 поступила информация о том, что в одном из сел Городоцкого района в жилом доме обнаружены двое местных жителей без признаков жизни. Накануне мужчина и женщина пришли в гости к своим знакомым и остались там ночевать. Утром хозяева дома нашли их мертвыми в комнате, где они спали.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Полицейские устанавливают обстоятельства гибели. По этому факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) Уголовного Кодекса Украины.