Компанія «Західна Консалтингова Група» (ZKG.UA) пропонує кваліфіковану професійну допомогу усім громадянам в реєстрації законних авторських прав на будь-які види інтелектуальної власності. У професійній творчому середовищі добре відомо, що авторські права на твір zkg.ua з її досвідченими фахівцями реєструються вельми оперативно і з гарантією успішного закінчення процесу для заявника.

Навіщо входити в систему авторських прав?

До порівняно недавнього часу питань захисту будь-якої інтелектуальної власності в Україні не приділялося належної уваги. Тим часом її об'єкти, на які поширюється дія авторського права, мають цілком конкретну, причому найчастіше досить значну грошову вартість. Серед таких об'єктів можуть виступати:

  • книги, художні, публіцистичні, технічного і наукового змісту;
  • картини і малюнки;
  • скульптури;
  • фільми і відеоролики;
  • програмні продукти;
  • музичні твори;
  • дизайнерські проекти;
  • переклади з іноземних мов та ін .

Тобто, якщо формулювати в найзагальнішому вигляді, то об'єктом, на який поширюється в наш час авторське право, є практично будь-яка продукція, створювана в результаті творчої діяльності конкретної особи чи групи осіб.

Відсутність реєстрації авторського права на будь-який популярний твір гарантовано спричинить його несанкціоноване використання в комерційних цілях сторонніми людьми, причому абсолютно безкарно. А справжній автор, через юридичну необізнаність, позбудеться цілком заслуженого їм легального доходу.

Якщо в розвинених країнах регулювання відносин у сфері інтелектуальної власності давно відпрацьовано і діє справно, то в нашій країні грамотність авторів будь-яких творів в захисті своїх законних прав ще занадто мала.

Тому їм необхідно усвідомити, що займатися подібною реєстрацією слід відразу ж після появи на світ конкретного об'єкта інтелектуальної власності в готовому вигляді. Самостійне виконання реєстрації процес затяжний, складний і досить тривалий. Тому цілком розумним кроком буде доручити цю справу професіоналам, таким, які працюють в ZKG.UA.