Сучасна медицина має достатній досвід лікування захворювань хребта. Кваліфіковану допомогу можна отримати як в медичних установах державного зразку, так і приватних клініках. У Київі є Клініка доктора Ігнатьєва, яка спеціалізується на лікуванні різноманітних недугів, що стосуються саме хребта. Це такі захворювання, яксколіоз, радикуліт, остеохондроз. Крім того, на базі цього медичного закладу здійснюється лікування плоскостопості, люмбаго, головного болю, мігрені, багатьох інших складних хвороб.

Особливості клініки

Методики лікування тут дуже різноманітні. Вони максимально відтворюють більше ніж 30-річний унікальний досвід багатьох фахівців доволі різних напрямків медицини. Основна мета функціонування центру - під час терапії досягти максимальних результатів лікування основного захворювання, а не тільки усунути негативні симптоми. Тому клініка доктора Ігнатьєва відгуки має якнайкращі, причому, навіть у найважчих випадках.

На сайті закладу розміщено номери телефонів за якими можна записатися на попередню консультацію до лікаря, довідатись про цінову політику даного закладу, лікувальні процедури, з’ясувати інші актуальні питання. Спілкування з фахівцями відбувається також в зручному для багатьох онлайн-форматі.

Після попереднього консультування та необхідної діагностики за вимоги проводяться допоміжні аналізи. Тільки після досконального обстеження призначається курс лікування. Це може бути терапія мануальна. Використовуються й інші доволі дієві додаткові методи, як правило, рефлексотерапія, акупресура, масажі, та інші. Стандартний курс регулярних відвідувань процедур розраховано на 10 днів.

Важливим моментом в терапевтичній схемі є індивідуальний підбір вправ для лікувальної зарядки, які потрібно виконувати постійно протягом не менш, ніж одного місяця. В цей період передбачені, так звані, контрольні візити, під час яких лікар-фахівець проводить обстеження та при необхідності корекцію терапевтичних процедур. Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті клініки.