Якщо вам потрібна імплантація зубів, то таку важливу роботу варто довірити перевіреним фахівцям. Саме тому необхідно звернутись за допомогою в хорошу клініку, де до вашої проблеми підійдуть відповідально, якісно. Зубні імпланти являються сучасним та надійним методом, який доступний кожному.

Якісна імплантація зубів

Використовується метод протезування зубів львів сьогодні в стоматологічній практиці, але він є не досить досконалим, тому що конструкції погано фіксуються, може виникати деформування щелепи. В результаті людині може бути важко говорити, а також це веде за собою тяжкість соціальної адаптації людини.

На сьогоднішній день використовується метод імплантації зубів, який використовується вже більше 50 років і являється досить ефективним. З його допомогою можна створити розкішну усмішку, досягти прекрасної естетики і запобігти при цьому обпилювання здорових зубів. В результаті вдається допомогти пацієнту у випадку, якщо його зуби було втрачено повністю.

Як відбувається імплантація зубів?

За допомогою імплантації вдається забути про незручні протези та отримати нову якість життя. В результаті такі зуби не потребують спеціального догляду, тому що будуть виглядати максимально природньо. Відбувається така процедура під місцевою анестезією, коли в кісткову тканину щелепи вставляється дентальний зубний імплантат. Потім він має зарости кісткою, що відбувається протягом 2-3 місяців на нижній щелепі і близько півроку на верхній щелепі.

Після цього на основі відбитків щелеп роблять індивідуальну керамічну коронку, а потім фіксується новий зуб. Така процедура стає доволі популярною і все більше пацієнтів користуються нею. В такий спосіб вдасться зберегти сусідні зуби, відмовитись від незручних змінних протезів, а також за прийнятну ціну відновити свою посмішку.