Ювелірні прикраси - це красиво і солідно. Але відома Коко Шанель одного разу сказала: «Ті, хто не носить біжутерію, надаючи перевагу лише ювелірним прикрасам, є людьми без фантазії». Не будемо судити, наскільки вона була в цьому права, але можемо справедливо відзначити, що якісна біжутерія нітрохи не поступається по зовнішньому вигляду справжнім ювелірним виробам. Вона виготовляється в ювелірних майстернях, при цьому використовуються якісні метали та сплави, а також цирконій, фіаніти, всілякі кристали і стрази.

Біжутерія для ділової жінки

Біжутерія для офісу - це важлива частина іміджу сучасної жінки. З її допомогою можна перетворити нудний діловий костюм в елегантний і стильний, який здатний підкреслити індивідуальність власниці. Біжутерія в діловому стилі доповнює образ бездоганної ділової жінки.

Три головних прикраси в діловому стилі

Трьома наймоднішими виробами в діловому стилі є браслети, ланцюжки з підвісками і сережки з штучними або напівдорогоцінним вставками. Купити їх можна в інтернет-магазині біжутерії.

Різноманітні браслети сьогодні на піку популярності. Ви можете поєднувати їх з годинником, або ж підбирати до сережок. Важливе правило непереборщити.

Сережки в діловому стилі можуть бути масивними, але при цьому стриманого дизайну, кольору і декору.

Ланцюжки з підвісками ідеально доповнять офісний костюм і зроблять його менш формальним і строгим. Розмір виробів може бути різний: від 40 до 60 см.

Шість порад, як правильно обрати прикраси в діловому стилі

Біжутерія та прикраси в діловому стилі вимагають особливого підходу у виборі форм і матеріалів. Незалежно від того, якого стилю ви дотримуєтеся поза роботою, для роботи оберіть лаконічні вироби стриманого дизайну. Крім того, при виборі аксесуарів для офісу дотримуйтеся наступних порад.

  1. Діловий стиль допускає носіння не більше 3-х виробів одночасно, одним з яких повинна бути обручка, а решта два - на власний розсуд.

  2. Не носіть білі вироби в поєднанні з одягом того ж кольору.

  3. У денний час краще не надягати багато прикрас з цирконію та кришталю.

  4. При виборі біжутерії для роботи віддайте перевагу срібним прикрасам.

  5. Поєднуйте аксесуари для ділового стилю з пряжкою пояса і браслетом годинника.

  6. Якщо Ви - володарка пишних форм, при виборі біжутерії краще віддавати перевагу великим виробам.

В інтернет магазині Swarovski crystals ви зможете підібрати аксесуари для роботи за достумною ціною та найвищої якості!