Коли намічається якесь свято, хочеться відзначити його так, щоб всі гості залишилися задоволеними рівнем сервісу, щоб вони могли насолодитися смачними стравами і гарно відпочити. Тому так важливо знайти хороший банкетний зал, в якому організатори та запрошені будуть відчувати себе затишно, в якому зможуть розслабитися, насолодитися гарною музикою і спілкуванням. Ще приємніше відзначити свято в такому прекрасному і гостинному місті як Львів. Тут сама атмосфера дуже нагадує європейську, а рівень сервісу в закладах теж нітрохи не поступається рівню європейських ресторанів. До того ж, банкетні зали у Львові можна знайти на будь-який смак в залежності від того, який передбачається формат заходу і як його планують провести.

Особливу увагу жителям і гостям старого Львова потрібно звернути на ресторан «Варшава». Цей заклад точно не залишить нікого байдужим. Тут клієнтам готові запропонувати два чудові місткі зали для проведення банкетів, а також невеликий затишний зал з каміном для компактних заходів. Місткість останнього всього 12 чоловік, зате атмосфера тут неймовірно затишна і тепла.

Відпочиваємо взимку і влітку

Якщо в холодну пору року гості хочуть провести час в приміщенні, то навесні, влітку або теплою осінню їм буде дуже приємно розташуватися в одній з симпатичних альтанок на території ресторану. Тут можна провести душевну сімейну зустріч або повноцінний діловий обід. Вигляд звідси відкривається неймовірно красивий, тому самі жителі Львова дуже люблять відпочити саме в цьому місці. Окремо варто відзначити чудове меню ресторану «Варшава». Тут завжди подаються свіжі і неймовірно смачні страви, які готуються досвідченими кухарами. Переважно тут подаються страви галицької та польської кухні.

Якщо має бути виїзна зустріч, конференція або інший захід, цей заклад виявиться особливо зручним. Комплекс включає в себе не тільки ресторан, а ще й затишний готель, в якому зможуть розміститися ті, хто приїхав до Львова на певний час. Місце, в якому розташований готельно-ресторанний комплекс, дуже мальовниче. Тут гостям не завадить міська метушня. Разом з тим вони зможуть дуже легко дістатися до центру Львова і зайнятися там своїми справами.