Мрієте про якісний та бюджетний відпочинок? Гарячі тури – ось реальний приклад гарного сервісу за доступною ціною. Ми підібрали для вас гарячі путівки, що можуть вдовольнити навіть найвибагливішого клієнта і відправити його хоч на край світу. Час реалізувати свої мрії та отримати незабутні враження.

Подорожуємо разом

В каталогах турагенцій є горящі тури на будь-який смак. Ви можете обрати котрусь із країн ближнього зарубіжжя. Прекрасним варіантом стане Хорватія, яку називають романтичним серцем Європи. В маленькій теплій країні знайшлося місце для моря, гір та живописних пейзажів. Вас зачарують вулиці Дубровника та звуки морського органа в Задарі. Спробуйте пршут чи бродет, щоб оцінити можливості місцевої кухні.

Не може не зацікавити темпераментна Іспанія зі своїм запальним фламенко, але ж далеко не всі прагнуть відвідати кориду в Памплоні. Комусь більше до душі, наприклад, футбольний матч на одному зі стадіонів столиці чи нічні клуби Ібиці. В Барселоні ж є шоу фонтанів та славнозвісний парк Гауді, в Мадриді – королівський палац та музей Прадо, Плаза Майор і площа Сібеліс і ще дуже багато визначних місць.

Для Вас відпочинок в Єгипті здається банальним? Тоді загадкова Індія варта того, щоб побувати в ній хоча б раз у житті. Це вже далеко не та країна, що асоціювалась з антисанітарією. Нині вона нагадує аромат прянощів і приваблює шикарними палацами. Там є непрохідні джунглі та царські усипальні, пляжі та гірські вершини. В Індію їдуть, щоб очистити душу та тіло і відчути нові непізнані емоції. В цій країні можливо все, навіть знятися в рекламі боллівудського фільму.

На Сейшелах, що омиваються теплими водами Індійського океану, відпочивати можна в будь-яку пору року, адже температура навколишнього середовища там є практично незмінною. Нетривалі зливи можливі зимою і навесні. Місцева кухня пропонує чисельні страви з рису, морепродуктів та кокосів. Вона доволі специфічна, більш близька до індійської, але на французький манір. Туристи їдуть на Сейшели для пляжного відпочинку. Білосніжний пісок та тихі бухти сподобаються і дітям, і дорослим, та не слід виключати з програми серфінг чи плавання з аквалангом.

Одним з найбільш популярних напрямків є гарячі тури до Грузії. Так, в ній немало різноманітних пам’яток, але туристи люблять цю країну, в першу чергу за гостинність і дуже смачну кухню. Щоб швидко оглянути Батумі, скористайтеся канатною дорогою Арго. Місцевий Центр музики потрапив в п’ятірку найбільш незвичайних сучасних театрів світу. Він, безумовно, вартий уваги. Вас може привабити печера Прометея чи каньйон Мартвілі або фортеця Ананурі (поблизу Тбілісі), монастирі, храми чи стародавні містечка. В світі є дуже багато цікавого.

Гарячі тури – це якісний та доступний відпочинок.