Кукурудза, культура, яку вирощують на Україні, в рейтинговій таблиці всіх посівів займає другу лідерську позицію після соняшнику. За своєю харчовою цінністю кукурудзяне зерно не може зрівнятися ні з яким більше. А закупівля насіння кукурудзи за низькою вартістю піднімає рентабельність фермерства до 800%. Але, будь-який аграрій знає істину: економія на якості зерна не призведе до бажаної мети - високого урожаю і гідного прибутку.

Як вибрати кукурудзяне насіння

  • Вибір посівної кукурудзяної сировини знаходиться у прямої залежності від декількох зовнішніх факторів, до яких можна зарахувати:
  • рівень забезпечення польового ґрунту теплом і вологою;
  • рівень стійкості виду культури до посухи та спеки;
  • рівень стійкості до хвороб і шкідників;
  • кліматичні умови району чи області, де буде вирощуватися кукурудза;
  • наступні після збору врожаю умови зберігання.

Від правильності вибору посадкового матеріалу залежати буде врожайність, що є одним з головних пріоритетів фермерського бізнесу.

Терміни придбання посівної кукурудзяної сировини так само впливають на її схожість та дозрівання. Економічна вигода вирощування цієї культури буде відчутна, якщо закупівля насіння здійснюється завчасно, а не безпосередньо перед посівним періодом. Досвідчені фермери вже знають, що другий і третій літні місяці (тобто липень та серпень) – є ідеальним часом для бронювання кукурудзяного матеріалу з ціллю посіву його у наступному сезоні. Вартість його в цей період на 30, а то і 50% нижче, ніж буде на при кінці весни перед посадкою.

Крім того, економічно й вигідно купувати цей матеріал, що залишився від торішнього посіву.

Де купувати насіння кукурудзи

Кукурудзяний посівний матеріал сьогодні можна купувати, не виходячи з дому чи офісу. Торговий аграрний Інтернет-магазин «Яблуком» пропонує клієнтам-фермерам найширший вибір його сортів (понад сотню). Тут можна вибрати в зручному електронному каталозі той вид посівного матеріалу, що ідеально підходить для вирощування у тому чи іншому регіоні України. Актуальні ціни, докладний опис кожного сорту, вигідні умови бронювання та доставки товару - все це в значній мірі полегшує процеси вибору і закупівлі.

Досвідчені та кваліфіковані менеджери компанії працюють без вихідних і завжди знаходяться на зв'язку з клієнтами. Вони надають консультативну допомогу і швидко відповідають на всі питання, що виникають в ході оформлення замовлення.