На сьогоднішній день лазерна епіляція являється однією із самих безпечних, ефективних процедур видалення волосся. Лазерна епіляція базується на тепловому ефекті, в процесі якого при контакті з волосиною за допомогою лазерного джерела світла вона миттєво нагрівається, передається тепло безпосередньо на цибулину волосини і відбувається руйнування фолікулу. В результаті усувається причина росту волосся, що дає максимальний ефект при видаленні волосся.

Видалення волосся лазером

Якщо вас цікавить процедура видалення волосся у Львові, тоді слід звернутись до спеціалістів косметологічного салону «АстраНова», сайт якого astranova.com.ua. Досвідчені спеціалісти проведуть процедуру максимально якісно та нададуть поради, яких варто дотримуватись після проведення лазерної епіляції.

Що важливо знати після проведення процедури видалення волосся лазером?

Неможна засмагати після лазерної епіляції протягом 2-х тижнів. Два дні після процедури не приймати гарячу ванну, а три дні не відвідувати басейн, сауну, лазню, де є хлорована вода. Не можна також відразу після епіляції лазером обробляти шкіру препаратами, що містять спирт. На протязі кількох годин може спостерігатись невелике почервоніння шкіри.