У сучасному світі практично всі користуються пластиковими картами. Це дисконтні карти для накопичення балів або відсотка знижок у супермаркетах і різних магазинах, кредитні та дебетові карти банків, карти для оплати проїзду в громадському транспорті або проїзні квитки. Школярам, студентам і пенсіонерам пластикова карта служить своєрідним посвідченням особи, або є документом, в якому вказана приналежність людини до тієї чи іншої соціальної групи.

Зараз водійські права та паспорти в Україні виготовляються у вигляді невеликих пластикових ID-карт. У готелях і готелях вони служать ключами від номерів, а в офісах великих фірм ідентифікатором співробітника. Можна сказати, що пластикові карти використовуються в багатьох сферах життєдіяльності людини, і випускаються вони у великих кількостях і в такому розмаїтті, що навіть найвибагливіший клієнт підбере для себе найкращий варіант.

Підприємство «Пластик Карта» - це сьогодні провідний виробник платіжних карток в Україні, виробничі потужності якого розташовані під Києвом в м. Вишгород.

Співпрацюючи з безліччю українських банків, ТОВ «Підприємство Пластик Карта» випускає більшість банківських карт у країні, пропонуючи своїм партнерам вигідні умови, прийнятні ціни та неординарні рішення в сфері виробництва даної продукції та її персоналізації. У компанії здійснюється весь цикл виробництва, а в поєднанні з власне розробленим програмним забезпеченням це дозволяє застосовувати найновітніші технології і гарантовано виготовляти продукт найкращої якості як для лідерів ринку, серед яких можуть бути великі транснаціональні корпорації або провідна аудиторська фірма в Україні, так і для місцевого бізнесу, поміж яких може бути ресторан м. Вишневе, постачальники послуг у Львові тощо.

Виробник платіжних карт в Україні «Підприємство Пластик Карта»:

  • Виробляє до 100 млн. пластикових карт щорічно, включаючи платіжні картки з дуальним інтерфейсом, контактним інтерфейсом та ін.
  • Використовує інноваційні рішення у виробництві ламінованих карт;
  • Є активним членом Міжнародної асоціації виробників даної продукції;
  • Випускає тільки високоякісні карти з пластика.

Крім цього, компанія «Пластик Карта» найпершою в Україні пройшла сертифікацію за світовими стандартами, отримавши право випускати карти міжнародних платіжних систем Visa і MasterCard. У компанії розроблена і впроваджена у виробництво власна ОС Pectoral®.

«Пластик Карта» є визнаним у багатьох європейських країнах експертом в інтеграції унікальні платіжних систем. Зовнішній аудит, який проходить в компанії щороку, тільки підтверджує високу якість випущених карт із пластику та їхню відповідність світовим вимогам.

На сьогодні підприємство «Пластик Карта»:

  • Поставляє неординарні та найскладніші платіжні рішення в 15 країн;
  • Консультує і формує місцеві платіжні системи не тільки в Україні, але і в сусідніх державах (Польща, Білорусь);
  • Бере активну участь у світових проектах cashless, є членом міжнародних організацій ICMA, NFC Forum, OSPT Alliance, GSM Association і GlobalPlatform;
  • Регулярно оновлює та впроваджує інноваційну продукцію - електронний підпис, MultiCard і MobileID;
  • Має міжнародний сертифікат на розробку застосунків СРА.

Компанія «Пластик Карта» запрошує до співпраці підприємства та організації, підприємців і бізнесменів і гарантує поставку пластикових якісних карт будь-якого призначення за досить привабливими цінами. Детальна інформація доступна на сайті виробника платіжних карт http://plasticcard.ua, а також за телефоном 044 425 8787.