Білий сніг, запах мандаринів, зелена пухнаста ялинка та святковий стіл, накритий у вітальні, - це чарівний Новий Рік, він дарує нам любов, тепло та щастя біля дорогих людей. Напередодні Різдва хочеться творити дива і радувати близьких подарунками та приємними сюрпризами. Що може бути краще, ніж побачити надію та очікування написані на обличчі малюків, зібратися усією сім'єю і подарувати незабутні емоції близьким людям?

Як створити диво у своєму домі і влаштувати незабутнє свято для улюбленої сім'ї? Звичайно ж, для початку купити прекрасну штучну ялинку і святково прикрасити будинок. У магазині «Timestar» http://timestar.com.ua/ представлені штучні ялинки і сосни із якісних італійських матеріалів, що виділяються яскравим, стильним дизайном та безпекою. Не чекайте, поки настане пік сезону, зараз ви можете вигідно купити штучну ялинку та вибрати найкращу модель, а наші менеджери нададуть кваліфіковану консультацію та оформлять заказ.

ялинки

Новорічна ялинка – повинна бути безпечною та якісною

Головний символ Нового Року - пухнаста ялиночка, прикрашена яскравими іграшками і виблискуючими гірляндами. Нарядна та ефектна лісова красуня викликає захват у дітей і дорослих, привертає загальну увагу та займає головне місце в святковому убранстві будинку. Навколо неї відбуваються справжні чудеса, з'являються подарунки та спалахують яскраві емоції.

На українському ринку можна побачити величезний вибір штучних ялинок - червоні, зелені, сріблясті, великі і маленькі, з підсвічуванням та імітацією снігу - вибирайте на будь-який смак. Проте за уявною різноманітністю криється проблема - як купити якісну штучну ялинку та не помилитися? Китайські дерева, що заполонили полиці в магазинах, часто не мають необхідних документів та не відповідають стандартам безпеки.

Купити оригінальну та якісну штучну ялинку або сосну можна в магазині «TimeStar» http://timestar.com.ua/ . Наші менеджери допоможуть визначитися з вибором та швидко оформити замовлення. Вже через пару днів стильна сосна приїде до вас додому і порадує не лише зовнішнім виглядом та якістю, але і ціною.

В Україні відсутня обов'язкова сертифікація новорічних аксесуарів, тому продавці не перевіряють свої вироби на безпечність. Китайські штучні ялинки, виготовлені на сумнівних підприємствах, можуть бути токсичними, викликати алергічні реакції та отруєння, також вони часто виробляються з легкозаймистих матеріалів.

Неякісні вироби можуть перетворити чарівне свято на трагедію - легке замикання в електричній гірлянді призводить до серйозної пожежі, ялинка згорає за 1-2 хвилини. Не варто економити на новорічних аксесуарах, вибирайте тільки якісні штучні ялинки та сосни, а також надійні гірлянди для прикрашання будинку http://timestar.com.ua/novogodnie-girlyandy .

Якщо ви вирішили купити штучну ялинку, запитайте у продавця документи, що підтверджують безпеку продукції. Попри те, що сертифікація не обов'язкова, свідомі продавці можуть перевірити якість виробів самостійно та отримати відповідні документи, тому рекомендуємо робити покупки саме в таких магазинах.

Ми пропонуємо своїм клієнтам не лише ефектні, привабливі штучні ялинки та сосни http://timestar.com.ua/ але і впевненість в якості виробів. У нас в наявності всі необхідні документи та сертифікати якості, а безпечність італійського ПВХ перевірене часом та позитивними відгуками наших клієнтів. Великий вибір, демократична цінова політика та надійність штучних ялинок і сосен від магазину «Timestar» зроблять вашу покупку приємною та вигідною.

На що потрібно звертати увагу при виборі штучної ялинки :

  • Проведіть рукою по голках в різні сторони - вони не повинні обсипатися та стирчати в боки. Якісна хвоя еластична, м'яка і блискуча, завжди вертається в початкове положення і виглядає красиво.
  • Огляньте сосну з усіх боків - якщо бачите дроти, що стирчать, або ламкі деталі, пошукайте інший варіант.
  • Гілки мають бути рівними, еластичними і акуратними, гнутися в різні боки. Їх можна формувати по своєму бажанню та викладати в потрібному порядку.
  • Від штучного дерева не повинно неприємно пахнути.
  • Перед тим, як купити штучну ялинку на ринку, попросіть у продавця декілька голочок та підпаліть їх запальничкою, хвоя з якісного ПВХ не повинна горіти.

Купити ефектну штучну ялинку та створити неповторний інтер’єр

Купити штучну ялинку

Традиція прикрашати новорічне дерево прийшла до нас з Середньовічної Європи. Спочатку новорічні ялинки стояли тільки в будинках багатих дворян і купців, а простий народ не міг собі дозволити розкішний наряд та яскраві прикраси для новорічного дерева. На ялинку вішали цукерки, пряники, дорогі дерев'яні іграшки, різну мішуру та свічки. Дітвора раділа яскравим солдатикам та лялькам, солодощам в кольорових обгортках, яблукам та печиву.

За радянських часів в кожній квартирі була чарівна коробка з ялинковими іграшками, яку діставали напередодні Нового Року. Для малюків це була дивовижна скринька із скарбами, тому навіть сьогодні, побачивши нарядно прикрашену ялинку, ми відчуваємо радість та надію. Хочеться подзвонити батькам, заїхати на чашку чаю та подивитися в такі рідні очі.

Сучасна сосна повинна виглядати стильно і модно, відповідати останнім тенденціям та актуальним напрямам ялинкової моди. Щорічно дизайнери змагаються в розробці ефектних нарядів для лісової красуні. Видумують нові кольорові рішення і варіанти прикрас, які відповідають вимогам моди та східному гороскопу.

Оформлення новорічного інтер'єру в наш час перетворилося на справжню науку, хазяйки змагаються в умінні стильно та модно прикрасити будинок, розробити дизайн новорічного наряду для лісової красуні та підібрати незвичайні прикраси. Найголовніше – це купити не тільки яскраву та оригінальну, але і безпечну ялинку.

Штучна ялинка або сосна – вигідна та яскрава альтернатива живому дереву

Штучна ялинка виявилася ідеальною альтернативою живій. Якісні штучні дерева практично не відрізняються від натуральних, при цьому дозволяють зберегти ліси, зробити свято екологічним та оригінальним. Штучні ялинки пухнасті, красиві, рівні та ефектні. Вони не вимагають спеціального уходу та не обсипаються, виділяються оригінальним дизайном і простотою. Оригінальне та яскраве штучне дерево прослужить багато років та значно полегшить підготовку до свята.

В магазині «TimeStar» http://timestar.com.ua/ представлені штучні дерева з італійського ПВХ на будь-який смак. Максимально наближені до живих лісові красуні з пухнастими гілочками прикрасять самий вишуканий інтер'єр та створять ідеальну базу для стильного новорічного дизайну.

На відміну від живих аналогів вони виділяються пухнастою кроною, красивою формою та простою установкою. А як правильно вибрати і прикрасити ялинку в Новому 2019 році, ви можете детально прочитати в нашому блозі.

Сучасні штучні ялинки мають такі переваги:

  1. Ефектний дизайн - в магазинах можна купити штучні дерева різного кольору, форми та розміру. Білі, сріблясті, сині, зелені і навіть червоні дерева стануть родзинкою свята.
  2. Натуральний зовнішній вигляд - штучні сосни практично не відрізняються від живих дерев, виглядають свіжо, яскраво та природно.
  3. Не обсипаються - вам більше не доведеться вимітати сухі, колючі голки з усіх кутів квартири ще довгий час після закінчення свята.
  4. Простота установки та уходу - зручна, стійка підставка робить процес установки виробу швидким та легким. Не потрібно носитися з відром, повним піску або води, та вирішувати, як встановити туди колюче дерево. Ялинка на спеціальній підставці виглядає акуратно та естетично.
  5. Безпека - якісні штучні сосни, представлені в магазині «TimeStar», оброблені спеціальним розчином, що запобігає займанню, не мають неприємних запахів та нетоксичні, тому абсолютно безпечні для здоров'я дітей і дорослих. Живі дерева згорають впродовж двух хвилин та легко загораються.
  6. Простота транспортування - замовляючи штучну сосну у нас в магазині, ви отримуєте компактно упакований виріб з доставкою до дверей квартири. Вам не доведеться тягти на собі колюче дерево з голками, що стирчать в різні боки.
  7. Економічність - стильна, якісна сосна окупить себе впродовж двох сезонів, а прослужить 6-8 років і весь цей час радуватиме домочадців ефектним дизайном та відсутністю зайвого передноворічного клопоту.

Штучні ялинки – такі різноманітні та оригінальні

Ялинка

Штучні ялинки відрізняються формою, розміром, кольором, додатковими ефектами (підсвічування, штучний сніг, оформлення шишками) та пишністю, тому покупці часто не знають, на якому дереві зупинити свій вибір. Розглянемо декілька параметрів вибору:

  1. Розмір - маленька ялиночка підійде для офісу або невеликої кімнати. Дерева розміром до 90 см. ставлять на полиці або столи. Оптимальна висота виробу для стандартної кімнати - 120-180 см., така ялинка виглядає ефектно, стильно та гармонійно вписується в інтер'єр.
  2. Тип складання - дешеві китайські ялиночки збираються, як конструктор - кожна гілка кріпиться до ствола окремо спеціальними гачками, що вимагає часу і уваги. Дерева з суставним механізмом набагато зручніші, гілки просто згинаються до ствола і ялинка закривається, як парасолька.
  3. Підставка - буває пластикова та металева. Другий варіант вважається надійнішим та довговічнішим, проте робить виріб тяжелішим.
  4. Якість - перед тим, як купити штучну сосну проведіть по голкам руками проти напряму зростання хвої - голки не повинні обсипатися та випадати, вони приємні на дотик і міцно тримаються. Вигинайте гілки в різні боки, вони мають бути пластичними, добре гнуться та набувають бажаної форми.
  5. Колір – поціновувачі класичних моделей віддають перевагу натуральному зеленому тону хвої, але різнокольорові моделі також виглядають ефектно і незвично. В магазинах можна побачити червоні, золоті та сині дерева.
  6. Різновид - ялиця, сосна, ялина з шишками, снігом або вбудованою гірляндою - чого тільки не придумають дизайнери. У магазинах можна купити навіть ароматизатор із запахом свіжої хвої, вироблений на основі натуральних ефірних олій. Сучасні виробники роблять все, щоб штучна ялинка перевершила свій природний прототип.
  7. Безпека - усі ялинки і сосни, представлені в магазині «Timestar», виготовляють з якісного італійського ПВХ за сучасною технологією та обробляють спеціальним розчином, що перешкоджає займанню.
  8. Матеріал - найдешевші китайські ялиночки виготовляють з волосіння, тому вони виглядають не зовсім натурально. Оптимальний по співвідношенню ціни та якості варіант - дерева з італійського ПВХ, які відрізняються природним зовнішнім виглядом, красивою формою крони і довговічністю. Такі вироби прослужать не менше 5-7 років. Найдорожчий варіант - литі штучні ялини. Кожна голочка відливається в спеціальній формі, тому ідеально повторює форму натуральних голок. Литі ялинки виглядають максимально природно і прослужать до 10 років.

Штучні ялинки та сосни у магазині «Timestar» - створи своє бездоганне свято

У магазинах продають безліч штучних новорічних дерев, проте останні роки в тренді природність, тому ми пропонуємо своїм покупцям штучні ялинки, які практично не відрізняються від натуральних:

  • Класичні ялини і сосни - http://timestar.com.ua/elki-klasicheskie , http://timestar.com.ua/elki-iskustveniye підкорюють своєю природністю, насиченим зеленим кольором, пухнастою кроною і непомітною, ніжною красою. Це базові моделі, що ідеально підходять під будь-який інтер'єр і новорічне оформлення.
  • Оригінальна сосна з розпушеними голочками, які створюють ефект подвійного об'єму, http://timestar.com.ua/sosny-raspushennye стане родзинкою вашого свята і підкорить гостей незвичайною формою крони, пухнастими гілочками і сріблястим відтінком хвої.
  • Мила, казкова ялина, припорошена білосніжним сніжком, http://timestar.com.ua/elki-evropejskie дарує атмосферу свята та дива, радує гостей своєю завзятою красою та природністю. Незвичайна модель, яка давно подобається європейцям, тепер стала доступна і нашим покупцям.
  • Ефектна та яскрава європейська ялинка з шишками і припорошеними гілочками http://timestar.com.ua/elki-s-shishkami - хіт останнього сезону. Незвичайна, оригінальна модель викликає захват у малюків і здивування у дорослих. Дерево виглядає настільки природно і одночасно казково, що важко утриматися та не погладити милі шишечки або покриті снігом гілочки. Незвичайна, ефектна ялина дарує справжнє свято та море радості.
  • Стильна і елегантна сосна Silver Colour http://timestar.com.ua/sosny-silver - дивовижна, витончена сосна привертає увагу стриманою красою і європейським шармом. На кінчику кожної голочки є білі крапки, що створюють ефект легкої сріблястості та переливчатості кольору. Темно-зелена, насичена хвоя і незвичайне забарвлення роблять її королевою новорічної ночі.

Купити штучну ялинку

У магазині «Timestar» представлений широкий асортимент якісних штучних ялинок та сосен за доступною ціною. Фантазуйте та вибирайте - різноманітність моделей, розмірів та кольорів дозволяє створити яскравий казковий інтер'єр без особливих зусиль.

Ваші старання обов'язково оцінять дорослі та діти, адже створити ефектний дизайн за допомогою наших штучних дерев не складає особливих труднощів. Не відкладайте купівлю новорічної лісової красуні до грудня, зараз самий час, щоб спокійно вибрати та купити стильну, оригінальну та якісну ялинку http://timestar.com.ua/.