Жінка завжди хоче виглядати красиво, незважаючи ні на вік, ні на матеріальні можливості, ні на зайнятість. Професійна косметологічна клініка у Львові завжди готова в цьому допомогти. Тут пропонується маса способів і методик омолодження для будь-якого віку: лазерні технології і ін'єкційна косметологія, лікувальні процедури і естетика тіла, а також інші численні косметологічні послуги. Фахівці з практичним досвідом, що працюють в клініці «Авантаж», спираючись і використовуючи інноваційні технології, розробили індивідуальні технології, що сприяють омолодженню шкіри будь-якого типу.

Види комплексних омолоджуючих програм

Косметологічні процедури можна розділити на три самостійні програми. Для молодих жінок, до тридцяти років, пропонується кілька видів чисток і пілінгів для обличчя, а також спеціалізовані зволожуючі комплекси по догляду за тілом. Більш старша вікова група, жінки 30+, вже повинні застосовувати методики щодо усунення дрібних і середніх зморшок і сприяти максимальному підвищенню пружності шкіри. Для більш вікових жінок 45+ необхідні спеціальні методики щодо усунення вікових і пігментних плям, а також проведення ліфтинг-процедур.

Пакетні послуги для відвідувачок косметології «Авантаж»

Крім того, косметологічна клініка розробила кілька комплексних пакетних послуг: «Моя нова фігура», «Slim and Sexy", "Perfect Face» і «Body after baby», що складається з десяти заспокійливих і розслаблюючих процедур, які включають іспанський масаж ніг, живота і сідниць, обгортання порошковими водоростями і інші види м'якого масажу. Програма «Моя нова фігура» розрахована на чотири тижні, протягом яких пацієнтці буде проведено чотири антицелюлітних іспанських масажу, два сеанси по оновленню контуру обличчя і розгладження зморшок, за допомогою світлової енергії, а також два сорокахвилинних сеансу щодо усунення целлюлітних явищ в проблемних місцях.

Наявність протипоказань у клієнтів клініки

Слід зазначити, що кожна процедура може мати протипоказання для певних пацієнтів. Тому, завжди слід звернутися за консультацією до свого сімейного лікаря, перш ніж зважитися на відвідування косметологічної лікарні.