Перше, на що потрібно звернути увагу, - це те, як двері буде піддаватися впливу погоди. Ви повинні дуже уважно стежити за довговічністю матеріалу і якістю системи захисту від атмосферних опадів, щоб переконатися, що двері затримає повітря і видихне повітря.

Характеристики, які потрібно знати перед тим як купить вхідні двері.

Сталь. Внутрішня рама з дерева або стали з сталевою оболонкою 24 калібру (або товщі на преміум-дверях), порожнини більшості сталевих дверей заповнені ізоляцією з пінопласту високої щільності. Преміум-двері мають вінілове покриття для поліпшення атмосферостойкости, а іноді навіть дерев'яного шпону, який може мати пляма.

Якщо вони схильні до впливу прямих сонячних променів, деякі сталеві двері можуть накопичувати стільки тепла, що їм буде незручно доторкнутися. Крім того, деякі виробники анулюють гарантію, якщо алюмінієва штормова двері буде з'єднана зі сталевими дверима, тому що тепло буде рости між ними і призведе до обробки сталевих дверей. Сталеві двері також кілька менш енергоефективні, ніж деревина або скловолокно; тепло або холод можна довести до внутрішньої поверхні, якщо в конструкцію дверей не включений теплової розрив.

Дерево. Популярний вибір з естетичних міркувань, дерев'яні двері бувають самих різних видів і можуть приймати практично будь-які плями або фарби. Деякі дерев'яні двері з дерева являють собою шпоновані шпони над ядром з інженерної деревини, що допомагає їм протистояти усадці, набухання і викривлення, що характерно для дверей з масивної деревини.

Як правило, дерев'яні двері з хитромудрими молдінгами, більш товсті і ширші стилі і рейки і більш товсті панелі зазвичай є кращою якістю. Високоякісні дерев'яні двері мають панелі товщиною до 1-3 / 8 "в порівнянні з панелями товщиною 3/4 дюйма на економічних моделях.

Скловолокно і композит. Жорсткий і практично не потребує технічного обслуговування (за винятком випадків, коли вони поміщаються безпосередньо в суворі погодні умови, і в цьому випадку може знадобитися періодичне повторне запечатування), ці двері можуть імітувати зовнішній вигляд твердої дерев'яних дверей. Як правило, з формованих шкур скловолокна на каркасі дерев'яних сталей і рейок ці двері містять ізоляцію з поліуретанової піни.

Інші фактори

Хоча кожен матеріал має незначні відхилення в енергоефективності, найважливіше, що буде визначати, наскільки добре двері працює в цій галузі, - це відключення і правильне миготіння і установка.

Ми також рекомендує будівельникам уважно дивитися на порогову систему (потрібні настроюються) і система скління, якщо вона присутня (переконайтеся, що вона належним чином підтримується всередині, а не просто «вискочила»).

Ви можете здійснити пошук потрібної Вам конструкції на сайті, дізнатися вартість настановних робіт в розділі «Доставка-Установка» або зв'язатися з менеджерами, які з радістю докладно Вас проконсультують. Купити двері вхідні Львів від виробника легко і просто в нашому інтернет-магазині center-doors.lviv.ua .

Пам'ятайте, що парадні двері - головна естетична частина будь-якого будинку!