Жодний святковий захід не обходиться без завершального урочистого торта. Замовити торти на день народження або ювілей, муссовий або весільний торт, фуршетні тістечка та короваї можливо в каравайному будинку «Март».Скориставшись величезним онлайн - каталогом, розміщеним на порталі dim-mart.com.ua, можливо підібрати смачну і оригінальну випічку для різдва або хрещення дитини, до першого ювілею малюка або до першого дня відвідування школи.

Особливості дитячої випічки і її оформлення

Дитячі торти від компанії «Март» відрізняються особливою витонченістю і різноманітністю сюжетних ліній. Тут ви знайдете торти з улюбленими казковими героями малюків і спеціальні тортики для дівчаток, прикрашені їстівними бантиками і лялечками, виконаними з мастики.Оригінальний творчий підхід колективу дозволяє розширювати і покращувати власний асортимент. «Немовля в капусті», «Горошина», «Турботливий лелека» і «Карапузики» - з назв видно, що асортимент дитячої випічки різноманітний і оригінальний. У каравайному будинку використовуються тільки свіжі та натуральні продукти, тому торти можуть їсти навіть маленькі іменинники і їх гості.

Весільний коровай і народні традиції

Коровай - це обов'язковий атрибут кожного весільного торжества. Спекти м'який і смачний весільний коровай, прикрашений білковим кремом або елементами випічки, вдається не кожному. Тільки досвідчений кондитер з багаторічним стажем виконає цей процес бездоганно. Значимість весільного короваю в традиціях нашого народу дуже велика. До наших днів збереглося багато прикмет, пов'язаних з цим обрядом, які символізують добробут майбутньої сім'ї та їх благополучне життя, наповнене дитячим сміхом і любов'ю.

Європейський коровай

Короваї, виконані в європейському стилі, вражають своєю вишуканістю, величчю і досконалістю кожної окремої деталі. Підприємство приймає замовлення на двох або триповерхові вироби з різним оформленням. У каталозі ви знайдете такі короваї, як «Дотик любові» і «Морський бриз», «Грація» та «Калина червона», «Сад любові» і «Гармонія почуттів» і ще багато різних варіантів. Варто відзначити, що продукція каравайного будинку відповідає всім необхідним стандартам і сертифікатам.