Что предложит компания Everlast?

На весні 2016 року українські перевізники зіткнулися з необхідністю виконувати вимоги посиленого контролю за вагою автотранспорту. Встановлення вагових комплексів та система штрафів підштовхує аграрників зробити вибір: возити напівпорожні цистерни, або платити штрафи за перевантаження. Якщо ви бажаєте Купить молоковоз, водовоз, масловоз, то звертайтеся на сайт everlast.ua .

У відповідь потребам ринку ТОВ «Еверласт» підготував нові полегшені та одночасно міцні конструкції харчової, аміачної, газової цистерни та паливозаправника тощо. Автопоїзд з полегшеною конструкцією цистерни буде перевозити більший обсяг продукції, що дозволить аграріям заробляти більше на кожній поїздці.

Наприклад:

Харчова цистерна 25м3:

- полегшена конструкція цистерни з нержавіючої сталі;

 

- міцна сталева рама;

 

- полегшена ходова BPW / SAF;

 

- максимальна маса автопоїзду:

 

7000 кг (цистерна) + 25000 кг (продукція) + 7500 (тягач) = 39 500 кг

 

Якщо у Вас виникла потреба купити молоковоз, водовоз або масловоз, завітайте на сайт компанії Еверласт та зробіть заявку на розрахунок вартості цистерни. Наші співробітники зв’яжуться з Вами та підберуть оптимальний для Вас варіант.

Бути відповідальним українцем просто - обирай вітчизняного виробника, турбуйся про стан доріг, економ паливо, не вози зайву масу – вози свою продукцію та заробляй більше!