Чимало молодих батьків відчувають деякі матеріальні труднощі. Ще б пак! Для малюка потрібно багато всього, а стоять дитячі товари зовсім недешево. Одні лише підгузки в перерахунку на місяць потягнуть великий шматок татової зарплати. Тому і доводиться молодим батькам думати трохи наперед. Наприклад, допоможуть чудово заощадити дитячі коляски 3в1, які стануть в нагоді буквально на всі випадки життя. Їх можна використовувати до трьох років, а іноді і трохи довше, починаючи буквально з самого народження малюка. Само собою, купуючи таку універсальну коляску, можна говорити про досить пристойну економію. Звичайно, як у будь-якій іншій речі, у коляски-трансформера є свої переваги і недоліки. Розглянемо їх докладніше.

Особливості коляски-трансформера

Мабуть, єдиним серйозним недоліком такої коляски можна вважати злегка завелику вагу. Це пояснюється значною кількістю всіляких кріплень і пристосувань. Мабуть, на цьому недоліки закінчуються. Такі коляски дуже компактні і мобільні. Вони легко складаються і трансформуються в прогулянковий варіант. Купуючи таку коляску, батьки отримують зручну люльку для новонародженого, коляску для зимових прогулянок малюка, літній прогулянковий варіант. До речі, такі коляски навіть оснащені спеціальним автомобільним кріслом, яке напевно стане в нагоді малюкові в подорожі. При бажанні можна порахувати, наскільки коляска 3 в 1 виявиться вигідною, і скільки з нею грошей заощадить родина.

Такі коляски дуже мобільні завдяки вдало сконструйованій ходовій частині, широким і досить великим колесам. Вони відрізняються прекрасною прохідністю, тому можуть використовуватися не тільки на асфальтованій, а й на грунтовій дорозі. Малюк в такому транспорті буде відчувати себе неймовірно комфортно і безпечно. Фактично одна коляска здатна вирішити безліч проблем. У колисці малюка можна укладати спати в гостях, на прогулянці або навіть вдома, а також використовувати її для перенесення. Прогулянковий блок буде неймовірно корисний, коли малюк підросте і навчиться сидіти. Така коляска безпечна і взагалі дуже зручна.