Якщо на вашому порозі день народження і ви бажаєте порадувати гостей десертом. домашнього приготування, не відмовляйтеся від ідеї. Що може бути смачнішим за торт, зроблений власними руками? І хоча у кондитерських відділах сьогодні можна знайти справжні шедеври, ви можете створити не менш дивовижний солодкий сюрприз. Спробуйте приготувати торт у вигляді цифри, а ми допоможемо вам цінними порадами.

Що знадобиться?

Усе, що необхідне для приготування подібного десерту, ви легко знайдете вдома чи в магазині. Перш за все слід вирізати з паперу трафарет, який допоможе створити потрібну форму. Один, п’ять чи тридцять – не важливо. Головне зробити цифри об’ємними.

За основу десерту можна взяти будь-які коржі, які ви вмієте готувати. Після випікання саме на них слід прикласти трафарет та обрізати зайві місця. Далі можна змащувати форми кремом. Останній ви можете обирати на свій смак.

Прикрасити торти на день народження можна за допомогою масляного крему яскравого кольору та спеціальної насадки. Найпростіший варіант – квіти та усілякі візерунки. Ще один цікавий варіант – задіяти мастику. Із не можна створити різноманітні фігури, які тільки здатна вигадати ваша фантазія.

І не забувайте, що сьогодні існує багато цікавих кондитерських технік та пристосувань, що дозволяють навіть в домашніх умовах створити шедевр. Обов’язково поцікавтеся ними в інтернеті чи на тематичних форумах.

Додаткові прикраси

Окрім їстівних прикрас також можна скористатися паперовими атрибутами. Мова йде про топпери – спеціальні таблички на шпажках. На них може бути зображено, що завгодно, то ж доведеться обрати підходящий варіант. Існують спеціальні набори із трьох топперів для солодких десертів.

Також не забувайте, що торти на день народження обов’язково мають бути прикрашені свічками. Традиція загадування бажання вже багато років не втрачає актуальності, тому не варто від неї відмовлятися. Особливо, якщо мова йде про дитячий день народження. Для кожного маленького іменинника святковий торт зі свічками – це незмінний атрибут веселого заходу, то ж не позбавляйте його такого задоволення.

У будь-якому разі не відмовляйтеся від створення торту в домашніх умовах. Сьогодні існує безліч майстер-класів, які допоможуть створить дійсно смачний десерт. Будьте впевнені, що ваші кулінарні навички будуть оцінені гостями! Магазинний торт не буде таким винятковим, навіть при неперевершеному дизайні.

Інформація взята з блогу інтернет магазина все для свята Сятков https://svyatkov.com.ua/torti_na_den_narodzhennya