Професійний музикант завжди без проблем зможе відрізнити музику фортепіано і роялю, хоча для більшості людей ці музичні інструменти мають відмінності лише у формі. Для будь-якої мувінгової компанії великі музичні інструменти - це негабаритний вантаж, який потребує максимально обережного ставлення в процесі його транспортування. В залежності від габаритів інструменту та місця його розташування можуть застосовуватись різні знаряддя та методики транспортування. Лише так можна переміщувати музичні інструменти без шкоди для здоров`я. Якщо проігнорувати ці застереження, постраждати може не тільки інструмент, але й спина “непрофесійного вантажника”.

Транспортування великих музичних інструментів

Основна вимога до процесу перевезення будь-яких музичних інструментів - це збереження стовідсоткової якості звучання інструменту та його цілісність. Тому перевезення музичних інструментів у Львові варто довірити професіоналам. Спеціалісти компанії “УРА! Переїзд” здатні організувати та провести безпечне перевезення фортепіано чи рояля будь-яких форм та ваги.

Одна з особливостей стародавніх музичних інструментів - вони набагато важче та більше своїх сучасних “родичів”. Це варто врахувати, адже оздоблений рояль навряд пройде у двері маленької квартири у багатоповерховому домі. В такому випадку є вірогідність в необхідності розібрати інструмент, але для цієї справи залучається професійний майстер, кваліфікований у даній області.

Варто знати, що деякі моделі роялю можуть бути оснащені чавунними елементами, що значно збільшує вагу інструмента. Тому не треба нагадувати, що ні в якому разі рояль не можна вдарити чи волочити по підлозі. Такі пошкодження можуть зруйнувати не тільки зовнішній вигляд інструменту, а й пошкодити його звучання. Щоб гарантувати безпеку інструмента під час перевезення, треба звертатися за допомогою в мувінгову компанію. Кваліфіковані вантажники зроблять усе, що від них залежить, щоб спустити та завантажити великий інструмент хоч з першого, хоч з двадцять першого поверху.

В якості додаткової послуги мувінгова компанія може запропонувати додатково пакування вантажу, а також його демонтаж чи монтаж. В цьому процесі беруть участь не лише вантажники, а ще й столяри та меблярі. Після перевезення та вивантаження інструменту рекомендується його професійне налагодження.

Після транспортування музичні інструменти обов’язково потребують професійного налагодження. Ми допоможемо Вам у цьому питані, щоб після «подорожі» фортепіано та рояль приносили Вам радість ще довгі роки!